Wpis z mikrobloga

Cieszę się bardzo więc się pochwalę. Syn złapał zajawkę na #wedkarstwo.
Z kolegami z klasy był na jakimś przetrzebionym bajorze gdzie złowił karasia ;) ale karasie to wiadomo co... No ale podjarany bardzo więc mówię chodź dziecko to Ci tata pokaże co i jak.
Usiedliśmy z feederrem i kulką truskawkową...i tak się trochę modlę żeby coś złapał bo tak naprawdę to jak tak średnio z tymi rybami...
No i po 5 minutach jeb...Karp 60 cm.
Tata teraz Guru.. dziecko szczęśliwe...
Pewnie będzie fanatyk wędkarstwa.
PilotChemitrialsa - Cieszę się bardzo więc się pochwalę. Syn złapał zajawkę na #wedka...

źródło: temp_file4351490483313369218

Pobierz
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PilotChemitrialsa jak ja wami gardzę katpiarze ( ͡° ͜ʖ ͡°) mój siostrzeniec właśnie też złapał zajawkę na wędkowanie i był z kolegą z klasy na na rybach bardzo mu sie spodobało najgorsze jest to że to karpiarze. Pół roku mi zajęło żeby go na prawilny spinning przekabacić i się udało bo wiadomo szczupak to król wód jak lew jest królem dżungli
  • Odpowiedz
@PilotChemitrialsa eh, fajnie się czyta takie wpisy. Zazdro mieć starego który ma zajawki i cię nimi zaraża a nie tylko „a po co to synek piniondze wydawać. Lepij se co do żdżarcia kup” ( ͡° ʖ̯ ͡°) Gratki i tam dobrych łowów życzę.
  • Odpowiedz
@b4rney: Pitolicie Hipolicie.
Chlopak mial 3 raz wędke w życiu i ma takiego karpia.
Wiem. Nic nadzwyczajnego jedmak dka niego tak.
No ale pewnie malo kto jest takim zajebidtym wędkarzem spinningowym jak Ty , bo pewnie nigdy nie łowileś na splawik czy grunt...
Na spinning przyjdzue czas. Jak do jesieni ogarnie dlugie wędki i rzuty to i krótkim spiningiem sobie poradzi.
Niektórzy muchowcy to ogolnie spiningowi teź pluja w twarz..
  • Odpowiedz