Aktywne Wpisy

lougramm +38
#pytanie #pomocy Cześć, mam prośbę o poradę. Mam prawie 40 lat i nigdy nie byłem na basenie(tak można się pośmiać), no tak po prostu wyszło. Mam też 3.5 letnią córkę, trochę chorowita, ma jakieś drobne problemy ze sprawnością ruchową, nic poważnego, ale nawet lekarz zalecił basen. Uznałem, że skoro jest lipiec, zrobiło się ciepło, to zapisałem ją na zajęcia nauki pływania dla maluchów. Wczoraj byliśmy na pierwszych zajęciach.

ka-lol +330
Denerwujące jest to usilne promowanie kobiecej piłki nożnej i robienie z jakiejś typiary co to niby gra w jakiejś ważnej drużynie, sportowca na miarę Lewandowskiego ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Nikigo kobieca piłka nie obchodzi.
#pilkanozna
Nikigo kobieca piłka nie obchodzi.
#pilkanozna
Nie wiem czy to jakiś żart czy co?
źródło: temp_file8003563640015174600
Pobierzźródło: temp_file8995068552644056652
PobierzJako mieszkańcy, myślę że powinniście mieć przemyślenie by wymienić władze w tym samorządzie.
Ktoś zespawal 3 sprężyny z tira , puszka spraya i przytulił z 100k
@vieveble: Lokalne władze PO już przypilnowały żeby odpowiednio dużo xD
@vieveble: na pewno sporo wiecej niż praktycznie identyczne stojaki na rowery, które są w wielu miejscach
Ja się od chyba 20 (serio) lat dziwię jak ktokolwiek, gdziekolwiek zatwierdza takie g---o jako stojak do rowerów. Chyba tylko ludzie którzy nigdy na rower nie wsiedli albo nie są zbyt lotni umysłowo.
Wyższy stojak jest potrzebny by każdy bez problemu mógł przyczepić ZA RAMĘ roweru do metalu stojaka. Przy takim niskim gównie jak na zdjęciu część ludzi przyczepia za koło zamiast za ramę. I potem zdziwienie