Aktywne Wpisy
stawo +429
Chciałbym serdecznie podziękować Polsatowi, a także gościom, których zaprosił do programu "Państwo w państwie" - Wiktorowi Pełczyńskiemu (przedstawiciel kierowców), Marcinowi Taraszewskiemu (były policjant), jak i redaktorom Leszkowi Dawidowiczowi oraz Przemysławowi Talkowskiemu - za utwierdzenie mnie w przekonaniu, że warto wspierać finansowo Konfiturę. Po emisji odcinka programu dotyczącego jeżdżenia samochodem po chodnikach mam jeszcze więcej przekonania i motywacji do pomaganiu Konfiturze w monetyzacji jego działalności. Dziękuję!
#konfitura #samochodoza #
#konfitura #samochodoza #

Bialy7665 +14

Czy ktoś z Hr może mi powiedzieć czy wy jesteście normalni i jak mam was szanować?
Od jakiegoś czasu na Ln uaktywnili się Hrki wszelakiej maści i piszą do mnie z ofertami pracy i czy byłby zainteresowany.
Wysyłają wiadomość z propozycją albo chcą żeby dodać ich do znajomych + wiadomość.
No i z racji tego, że nie dawno zmieniałem pracę to odpowiadam uprzejmie, że dzięki za wiadomość doceniam itp. i że na razie nie jestem zainteresowany ale rozglądam się za jakąś dodatkową pracą po godzinach w niepełnym wymiarze, co z góry opisuję.
I wiecie co? Po mojej odpowiedzi nie dostaję żadnej zwrotnej, nie mówię, żeby ktoś miał jakąś ofertę albo chciał może porozmawiać, po prostu kompletnie 0 odpowiedzi, 0 tekstu, ani do widzenia ani pocałuj mnie w D.
Aż tacy jesteście zarobieni, że jak wysyłacie pierwszą wiadomość to potraficie wejść bez wazeliny, ale żeby odpisać na wiadomość to już musicie coś poświęcić?
Przypadek nie jest jednostkowy i można to liczyć już w dziesiątkach, dlatego w sumie powstał ten wpis, może ktoś miał podobne sytuacje?
#hr #pracait #programista15k
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
💌 Nasza rozgłośnia baitowa potrzebuje Twojej pomocy! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: podchodzisz do tego jak Kuba do prostytutki w Chłopaki nie płaczą. Może im jeszcze kwiaty wyślij.
Jeśli koniecznie musisz odpisać to piszesz: jestem zainteresowany tylko zleceniami po