Aktywne Wpisy

Wojciech_Skupien +615
Ten wpis dedykuję wszystkim tym, których poznaliśmy w wirtualnych światach, a którzy zniknęli bez pożegnania.
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
źródło: EeCWjc7WoAID7op
Pobierz
Kriten33 +36
źródło: GuQI4O-WkAA6N-S
Pobierz

Komentarz usunięty przez moderatora
Obserwujecie only fansiary, simpicie do instagramowych modelek, a jak widzicie szarą myszkę, mającą kilka kg za dużo, to już zero polubień, zero zaczepek "hej piękna", zero zainteresowania. Biologicznie atrakcyjni ludzie są postrzegani jako mający dobre geny, ale to nie znaczy, że Mirek poniżej średniej jest bezradny. Wystarczy, że zbuduje
@Kitty88: *szarą mychę
Gadanie. Mam dobre geny, dziewczęta mnie uwielbiają, a moje życie nie jest z tego powodu jakieś lepsze.
Czyli to mężczyźni mężczyznom zgotowali ten los
@Kitty88: Więc wy jako ta
Komentarz usunięty przez autora
@Kitty88: To że naród jest cuckoldstanem nie znaczy że 100% facetów jest taka. Dalej sporo, ale dalej to też nie jest zdecydowana ogromna większość. A kobiet normalnych (wolnych i 30+, podkreślam) jest tyle co nic.