Wpis z mikrobloga

@_Alessandro_: Zyjemy w demokracji, wiec teoretycznie blackpill powinien byc zauwazony, bo dotyczy minimum 20-30% populacji, jak nie wiecej. Z drugiej strony mamy ponad 50% osob, ktorym na reke nigdy nie bedzie blackpill (kobiety, soyboje, korpo, politycy, bogaci ludzie). Ciezki temat.
  • Odpowiedz
Poza tym jest też różnica pomiędzy np. niskim 1,60 łysiejącym grubasem z brakami w uzębieniu a przeciętniakiem który dba o siebie, po ubraniach widać że nie jest jakimś dresiarzem czy kibolem, uprawia sporty itd
  • Odpowiedz
@_Alessandro_
To też tłumaczy w jakimś stopniu dlaczego np. na studiach dziewczyny rywalizują o najwyższego i najatrakcyjniejszego chłopaka a reszta jest tylko tłem. Dla kolegi mającego prawie 2 metry wysokiego blondyna tracą głowę normalnie. Reszta tylko tło. Brzydki ma p--------e ale nawet i przeciętny teraz ma p--------e
  • Odpowiedz
@_Alessandro_: z połowa jak nie z większością się nie zgadzam. Takie brednie i z góry zakładanie że jak ktoś pracuje w normalnej pracy to przegrał życie geny i wgl wygląda nie więcej niż 3/10 to śmiech na sali
  • Odpowiedz
@_Alessandro_: No napisałeś że kto ma słabe geny ten haruje jeden ryzykuje życiem drugi wskakuje w szambo. Czyli jasno dałeś do zrozumienia ze każdy kto nie zarabia miliona i nie siedzi willi jest przegrywam i tylko oni takie roboty mogą wykonywać. No i też nie zgodzę się że wyglad to wszystko. Nie on jest najważniejszy. Ale fakt czasami dużo ułatwia i pomaga
  • Odpowiedz
Jak ktoś nie przyciąga wygladem, to nie dostaje nawet szansy na związek i na zaprezentowanie swojego charakteru... Zazwyczaj. Albo zostaje kumplem.
(Choć liczą się też osobiste gusta, np. ponoć dla kobiet jest atrakcyjny Jason Momoa? dla mnie w ogóle).

Co do pracy, to podobne kwalifikacje + ładna lub przeciętna kobieta. Którą wybierzesz? Na pewno ładną

Poczytaj sobie też historie ludzi, którzy sporo schudli - jak teraz zupełnie inaczej traktują ich rodzina, przyjaciele, nawet obcy na
  • Odpowiedz
@hajsiwo33: Ale ja nie neguje tego ze wygląd nic nie daje xd. Piszę tylko o tym że samym wyglądem na dłuższą metę nic nie ugrasz. To dodatkowy bonus jak napisałaś. Ale nie można tylko na tym opierać wszystkiego.

Co do związku to każdy ma inny gust. Jednemu będzie się taka osoba podobać drugiemu taka. Dla każdego wygląd to rzecz gustu.

Jeśli chodzi o pracę to wybiorę tego z kim mi
  • Odpowiedz