Aktywne Wpisy
BrakWolnegoLoginu +348
Niech AI zastapi w koncu tych techbrosow xD Troche to zasatanawiajace, ze mozna byc inteligentnym, a wciaz pisac takie glupoty pod wlasnym nazwiskiem.
Btw. Wystarczy, ze korpo zacznie wyplacac nadgodziny, to ludzie chetnie sie poswieca, zeby np. potem nadplacic kredyt
#pracait #praca #it #kapitalizm
Btw. Wystarczy, ze korpo zacznie wyplacac nadgodziny, to ludzie chetnie sie poswieca, zeby np. potem nadplacic kredyt
#pracait #praca #it #kapitalizm
źródło: Screenshot_2025-09-29-06-22-36-169-edit_com.android.chrome
Pobierz
Trzesidzida +162
No i słusznie, wszak po odebraniu telefonu powinno się wypowiadać frazę "siema pało"
#shitonetsays #heheszki #onet
#shitonetsays #heheszki #onet
źródło: temp_file487129995401624981
Pobierz

To też tłumaczy w jakimś stopniu dlaczego np. na studiach dziewczyny rywalizują o najwyższego i najatrakcyjniejszego chłopaka a reszta jest tylko tłem. Dla kolegi mającego prawie 2 metry wysokiego blondyna tracą głowę normalnie. Reszta tylko tło. Brzydki ma p--------e ale nawet i przeciętny teraz ma p--------e
I tu też się trochę zgodzę, bo niedawno dostałem można powiedzieć w taki sposób mokra szmata w pysk od jednej.
(Choć liczą się też osobiste gusta, np. ponoć dla kobiet jest atrakcyjny Jason Momoa? dla mnie w ogóle).
Co do pracy, to podobne kwalifikacje + ładna lub przeciętna kobieta. Którą wybierzesz? Na pewno ładną
Poczytaj sobie też historie ludzi, którzy sporo schudli - jak teraz zupełnie inaczej traktują ich rodzina, przyjaciele, nawet obcy na
Co do związku to każdy ma inny gust. Jednemu będzie się taka osoba podobać drugiemu taka. Dla każdego wygląd to rzecz gustu.
Jeśli chodzi o pracę to wybiorę tego z kim mi