Wpis z mikrobloga

Cześć Mirki

Macie do polecenia jakiś dobry hosting kont mailowych (3-5 kont), gdzie będę mógł podpiąć swoją domenę?
Na dobrą sprawę potrzebuję jedno lub dwa konta, które będą zajmować znikomą ilość miejsca (czyszczone w miarę na bieżąco) oraz 2-3 aliasy.
Backup niepotrzebny.
@sohost podniósł cenę o 140% i się zastanawiam czy znalazło by się coś tańszego (tak do 100 zł za rok) na dość znikome użycie.

#hosting #domeny #mail #poczta #email
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mr-nobody: Część! Zapoznaj się z naszą ofertą. Korzystając z tego linku otrzymasz 15% rabatu na plan hostingowy NVME.
Pomożemy Tobie w całym procesie migracji.
Wszystkie plany hostingowe oparte na szybkich dyskach NVME.
W każdym z
  • Odpowiedz
  • 2
@mnvt @hostline
Dzięki. Wygląda jak coś czego szukam. Porównam sobie. Dzięki.

@sohost To uściślę może: Rok i dwa lata temu opłaciłem fakturę za MX25 na kwotę 50zł + vat. W tym roku dostałem fakturę ma 120zł + vat.
No i rozumiem podwyżkę tylko nie wiem czemu aż taką.
  • Odpowiedz
@mr-nobody Hosting E-mail, który kupiłeś to MX25 na dyskach HDD, które nie sprawdziły się w tej usłudze i serwer został zastąpiony serwerem z dyskami SSD NVMe, których cena jest o wiele wyższa per GB dlatego cena wynosi 120zł netto za 25GB.
Myślę, że cena 120zł netto rocznie za hosting to niewygórowana cena biorąc pod uwagę ile rzeczy składa się na cenę hostingu np. backup, support czy zarządzanie serwerem i dbanie o
  • Odpowiedz
  • 0
@sohost: Rozumiem, z tym, że nie potrzebuję takich rzeczy (backup, szybkie dyski, wysoka dostępność, itp), stąd szukam czegoś minimalnego z również minimalną ceną. Poprzednie dyski były dla mnie w zupełności wystarczające.

Gdybym w pełni wykorzystywał ten pakiet to bym nie narzekał na cenę (mimo iż podwyżka była jednak znaczna).
  • Odpowiedz