Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@OCIEBATON:
1. Nawrocki ma doktora.
2. Platforma miala kandydata ktory byl by idealny na te wybory.. Sikorski i wybrala sobie teczowego rafuaka, ale postanowili isc z scyzorykiem na strzelanine.
3. Jak raz przegrasz wybory to przypadek, jak przegrasz dwa razy wybory to zly pech ale jak kolejune wybory przegrasz to zwyczajnie jestes pajacem ktory nie wyciaga wnioskow.
  • Odpowiedz
@OCIEBATON: Ty znowu to samo XD Tak, Polacy nie dorośli do demokracji gdy głosują na kandydata którego nie lubisz, i w innych krajach na pewno nie ma patologii głosowania na skrajnych lub debili. W ogóle.

Nie wiem kiedy zrozumiesz że takie wytykanie domniemanych kompleksów i protekcjonalnie traktowanie innych wyborców nie przekona do głosowania nikogo na twojego kandydata. Nie chodzi mi nawet o beton pisowski bo wiem że taki istnieje, ale
  • Odpowiedz
@EditorTM: trzeba nazywać rzeczy po imieniu. Jeśli ktoś uważa że Nawrocki jest lepszym kandydatem mimo z-------a kawalerki, snusa, kontaktów z gangusami itp. Itd. Bo uwaga Rafał był na marszu LGBT... not o mówi samo za siebie.

Moja strona polityczna jest regularnie obrażana, od zdrajców narodu, komunistów, folksdeutchow I jeszcze bardzo wielu epitetów, ale to ja mam uważać bo jakiś prawak się obrazi?
  • Odpowiedz
@MYexodus: Walczycie akurat o głosy prawakow bo głosy lewaków nie wystarczą, co dobitnie pokazała I tura. Ale róbcie jak chcecie :) Mi tam wszystko jedno kto wygra.
  • Odpowiedz
@OCIEBATON: Z takim podejściem Trzaskowski nigdy nie wygra. Zamiast ludzi łączyć, ich obrażacie, a potem płacz, że „ciemnogród” głosuje inaczej.
  • Odpowiedz
Polacy to zakompleksiony naród

@OCIEBATON: zakompleksieni to są mieszkańcy dużych miast. 99 % ludzi w Polsce ma chłopskie pochodzenie. Ich ojcowi, dziadkowie za PRL przyjechali do miasta. A oni teraz nie czują się Polakami. Ojkofobia to są prawdziwe kompleksy.
  • Odpowiedz
trzeba nazywać rzeczy po imieniu. Jeśli ktoś uważa że Nawrocki jest lepszym kandydatem mimo z-------a kawalerki, snusa, kontaktów z gangusami itp. Itd. Bo uwaga Rafał był na marszu LGBT... not o mówi samo za siebie.

Moja strona polityczna jest regularnie obrażana, od zdrajców narodu, komunistów, folksdeutchow

@MYexodus: nie chodzi że Nawrocki jest lepszy. Trzaskowski w połączeniu z Tuskiem jest po prostu niebezpieczny dla suwerenności Polski.
A strona PO sobie na to wszystko
  • Odpowiedz
@EditorTM: walka o głosy prawicy nigdy nic Cie daje, przechodzenie linbków na prawo tylko utwierdza prawakow że mają rację, za to skutecznie odpycha od siebie te lewicowe głosy. Koalicja wygrała tylko i wyłącznie dzięki zaostrzeniu prawa aborcyjnego. Tu właśnie brakuje więcej lewicowych rozwiązań a nie umilanie się prawej stronie
  • Odpowiedz