Aktywne Wpisy

Brutus66 +177
"W UK viralem stało się nagranie z kamery nasobnej, które wyciekło do internetu. Przedstawia one płaczącą policjantke, której dwóch ciapaków złamało nos w trakcie interwencji na lotnisku w Manchesterze w zeszłym roku. Według info jakie znalazłem rząd i media UK miały kłamać i tuszować sprawę, aby podtrzymać narracje "Girl Power"."
https://jbzd.com.pl/obr/4181358/policja-w-uk - link do filmików XD
Ale jej z-----ł, aż równouprawnienie jej nosem pociekło
#anglia #uk #p0licja
https://jbzd.com.pl/obr/4181358/policja-w-uk - link do filmików XD
Ale jej z-----ł, aż równouprawnienie jej nosem pociekło
#anglia #uk #p0licja
źródło: wAlJBp9aMIJwy8WFrij0cB9l1v6zsWcR
Pobierz
Krunhy +407
Lata nie ma bo kupiłem #klimatyzacja, a wiadomo, że jak coś kupię to musi się potem okazać bezużyteczne.
#pogoda
#pogoda

Dlatego tak nienawidzą Trzaskowskiego
Bo wykształcony, bo z Warszawki. Bo mówi słowa których nie rozumieją
Dlatego trafia do nich Nawrocki - wioskowy debil
Polacy nie dorośli do demokracji
#wybory #polityka
Komentarz usunięty przez moderatora
1. Nawrocki ma doktora.
2. Platforma miala kandydata ktory byl by idealny na te wybory.. Sikorski i wybrala sobie teczowego rafuaka, ale postanowili isc z scyzorykiem na strzelanine.
3. Jak raz przegrasz wybory to przypadek, jak przegrasz dwa razy wybory to zly pech ale jak kolejune wybory przegrasz to zwyczajnie jestes pajacem ktory nie wyciaga wnioskow.
Nie wiem kiedy zrozumiesz że takie wytykanie domniemanych kompleksów i protekcjonalnie traktowanie innych wyborców nie przekona do głosowania nikogo na twojego kandydata. Nie chodzi mi nawet o beton pisowski bo wiem że taki istnieje, ale
@OCIEBATON: bez przesady xD
rzucasz takimi, tanimi tekstami ale to innych masz za wioskowych debili xDD
Moja strona polityczna jest regularnie obrażana, od zdrajców narodu, komunistów, folksdeutchow I jeszcze bardzo wielu epitetów, ale to ja mam uważać bo jakiś prawak się obrazi?
@OCIEBATON: zakompleksieni to są mieszkańcy dużych miast. 99 % ludzi w Polsce ma chłopskie pochodzenie. Ich ojcowi, dziadkowie za PRL przyjechali do miasta. A oni teraz nie czują się Polakami. Ojkofobia to są prawdziwe kompleksy.
@MYexodus: nie chodzi że Nawrocki jest lepszy. Trzaskowski w połączeniu z Tuskiem jest po prostu niebezpieczny dla suwerenności Polski.
A strona PO sobie na to wszystko