Wpis z mikrobloga

p-------ć tę dwójkę, ile można tego ścierwa tolerować w polsce, rządzą nami anty polacy i mamy niby na nich głosować? niezła propaganda poganiania ludzi na bezwybory jak nie ma kogo wybierać. trzeba jechać na wiejską i wysrać ich za granice polski, wtedy cokolwiek się zmieni w tym kraju
  • Odpowiedz
  • 626
Po konserwatywnej kontrrewolucji, uzależnieniu się Polaków od głupot z tiktoka, 8 latach prania mózgów w tvpis, zalaniu internetu pseudoprawackim szambem i antyukrainską propagandą, nic mnie już nie zdziwi. Polacy głosowaliby na trynkiewicza gdyby, tylko krzyczał w koło "jbć lgbt, ukraine i uchodzców".
  • Odpowiedz
@Wezzore-04: autentycznie od poniedziałku chodzę struty. Czuje się nieswojo i zwyczajnie jest mi jakoś tak wewnętrznie przykro. Nie rozumiem tego co się dzieje do końca. Domyślam się że za tym co ma miejsce stoi cała machina propagandowa partii politycznej PiS (TvRepublika, gazety, portale internetowe, usłużni publicyści i dziennikarze). Wpływ na to mają też social media: Instagram, TikTok, FACEBOOK czy YouTube zamykający ludzi w bańkach "informacyjnych". Część społeczeństwa przestała dostrzegać fakty,
  • Odpowiedz
@Wezzore-04 poszedłem pogadać z rodzicami i gadam ze niezłe jaja z tym nawrockim i wymieniam im to wszystko co złe na niego a oni że i tak na niego zagłosują bo jak Trzask wygra to odda Polske Niemcom XDDD

¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@Wezzore-04 Dlatego tak wiele mówię o mobilizacji. Jeżeli możecie kogoś przekonać - zróbcie to. Jeżeli więcej, że ktoś będzie poza miejscem zamieszkania - przypomnijcie o dopisaniu się do spisu. Musimy się zmobilizować.
  • Odpowiedz
@Wezzore-04: Rozmawiałam z paroma osobami głosującymi na Nawrockiego i do tych ludzi nawet te aferki nie docierają, wiedzą jedynie coś tam o tym mieszkaniu NO ALE PRZECIEŻ TRZASKOWSKI WYRZUCAŁ LUDZI Z KAMIENIC. Większość info o Nawrockim dociera głównie do ludzi, którzy ogarniają internet na większym poziomie niż tylko tiktok i facebook, a jak już do kogoś coś dotrze i dalej popierają Nawrockiego to przez powody typu, że nie chcą by
  • Odpowiedz