Wpis z mikrobloga

@Wezzore-04: cos tu nie gra, wg tego sondażu Nawrocki ma wygrać a pod Twoim postem nie ma ani jednego pochlebnego dla niego komentarza, jak to wyjaśnic?
  • Odpowiedz
@Wezzore-04: rosjanie wybili nam prawie całą inteligencje i takie są efekty. W dodatku od wybuchu wojny na Ukrainie jest tyle ruskiej propagandy w polskim internecie, że mam wrażenie, iż połowie naszego społeczeństwa zrobili już kisiel z mózgu. Skądś się wzięło te 6% na brunatnego Grzesia.
  • Odpowiedz
@Wezzore-04 a co tu porównywać, dwaj debile z tym że jeden gwarantuje ets, mercosur, zielony ład, wysłanie wojska na ukrainę, wyższe podatki, włażenie w d ekologom i kłanianie się vonderleyen a drugi BYĆ MOŻE jakoś to będzie utrudniał. wybór między dżumą a cholerą generalnie
  • Odpowiedz
Część społeczeństwa przestała dostrzegać fakty, jakiś rodzaj prawdy, przyzwoitość i uczciwość przestały się już całkowicie liczyć

@szczurek_87: no dobra, ale że nie zadajesz się i nie ufasz gangusowi zajebującego mieszkania starszym, to chyba powinno być uniwersalne dla całego społeczeństwa XD a tu mam wrażenie, że z każdą aferą dochodzi mu kilka % poparcia. Też jestem w szoku, myślałem że swoje przechorowaliśmy i mamy to za sobą jako naród
  • Odpowiedz
@kurczakos1 a w jaki sposób Trzaskowski gardzi i depcze powiatowym ludem ? Bo jakoś na zachodzie również są powiaty i ma tam większe poparcie niż na wschodzie. Problem jest z wschodnią flanką, betonem, który zagłosuje nawet na krzesło jeśli PiS je wystawi. Nie ważne kogo by wystawiło PO, u tych ludzi było by tak samo
  • Odpowiedz