Aktywne Wpisy

Słuchajcie wreszcie dane było mi zapoznać się z #kouros. Nie znam się w ogóle na #perfumy więc zrobiłem kilka wycieczek po perfumeriach i zamówiłem odlewki paru kultowych śmierdzieli. xD Moim celem było noszenie jednego zapachu przez jeden dzień i chciałem podzielić się spostrzeżeniami na temat tego mocarza. xD
YSL Kouros - spryskałem się nim po południu żeby uniknąć ryzyka noszenia tego przez cały dzień. Pierwsze, co mi
YSL Kouros - spryskałem się nim po południu żeby uniknąć ryzyka noszenia tego przez cały dzień. Pierwsze, co mi
źródło: yves-saint-laurent-kouros-woda-toaletowa-100ml
Pobierz
dominowiak +8

Wiem co mówię, sam byłem tymi poglądami politycznymi z tego tekstu.
https://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/polska/szokuj%C4%85ce-s%C5%82owa-o-wyborcach-po-kt%C3%B3rej-stronie-stodo%C5%82y-w-jedwabnem-staniesz/ar-AA1F3G4H
@Mysteriouss: Polskie społeczeństwo jest paranoicznie zafiksowane na punkcie jakiegoś "rozbijania". Ciekawe jak "rozbijanie" są w stanie przeżyć np. Belgowie, gdzie kraj de facto składa się z dwóch odrębnych krain mówiących innymi językami, Szwajcarzy z ich odrębnościami każdego kantonu, Niemcy z ich federalizacją i różnymi statusami poszczególnych landów (taka Nadrenia Północna-Westfalia ma nawet zdaje się jakieś częściowe kompetencje pozwalające na własną politykę zagraniczną, czy coś w tym