Aktywne Wpisy

KNU-RZY-SKO +237
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

grand_khavatari +12
chciałbym zobaczyć badania od czego ludzie glupieją na starość to jest po 30stce
normalnie inteligentni błyskotliwi 10 lat temu a teraz wstawiaja boomerskie memy na SM
przepracowanie? przebywanie z dziecmi? odmózdzajacy kólchoz?
co piątek wstawka HEHE BEDZIE PITE
albo zdjecie ogórka i BĘDZIE KISZONE HEHE @ZOSIAZTWITTERA
to samo zauważcie na joemonsterze, przecież to te same osoby co wstawiały 10 lat temu błyskotliwy studencki humor a teraz zmienili sie jak digimony kurde
normalnie inteligentni błyskotliwi 10 lat temu a teraz wstawiaja boomerskie memy na SM
przepracowanie? przebywanie z dziecmi? odmózdzajacy kólchoz?
co piątek wstawka HEHE BEDZIE PITE
albo zdjecie ogórka i BĘDZIE KISZONE HEHE @ZOSIAZTWITTERA
to samo zauważcie na joemonsterze, przecież to te same osoby co wstawiały 10 lat temu błyskotliwy studencki humor a teraz zmienili sie jak digimony kurde

@dobrozyzn: a wystarczy tylko pomyśleć i zablokować odpowiednie tagi ( ͡° ͜ʖ ͡°) MYŚLENIE NIE BOLI ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@dobrozyzn: pokaż jeden przykład tej propagandy xD
źródło: Screenshot_20250521-080620_Chrome
Pobierzźródło: zzzzzzzz2
Pobierz@The_Czop_Show: może być. Widzisz, ja nie obrażam się na polityczne żarty, nawet jeśli godzą w polityków których popieram. Ja nie jestem lewactwem które obraża się na wynik wyborów.
@The_Czop_Show: cóż, propaganda się sączy od niezadowolonych wyborców konfopisu a opka pisała o trochę innej
źródło: Screenshot_20250521-082437_Chrome
Pobierzźródło: obraz_2025-05-21_084547053
PobierzJanusz, lat 58 na temat Wiadomości TVP. Przekonałeś mnie. Nie ma żadnej propagandy. Są absolutnie pozbawione kontekstu żarty z jedynego kontrkandydata w trakcie kampanii. Są też obiektywne w pełni weryfikowalne twierdzenia na temat pełnej zgodności w opinii trzech milionów osób. Są one niesprawiedliwie krzywdzące pana Trzaskowskiego. Propagandy nie ma.
Nie jestem
@The_Czop_Show: to czemu wskazałeś to jako przykład propagandy? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Shuwaks: no tak, są na to szanse, w końcu, z ujawnionych dokumentów i faktów wynika, że Nawrocki przejął mieszkanie w sposób nielegalny. Niewygodne fakty to dla ciebie propaganda?
Nie ma szans, bo wszystko, o co mogliby go oskarżyć, już jest przedawnione.
Nie, definicję podałem wyżej.
Wow. Wykop nigdy nie przestanie zaskakiwać. Z takim wyczuciem ironii proponuję rozważyć karierę sceniczną.