Ale z tego mikro się ściek zrobił. Nie ma w gorących nic poza platfusiarską propagandą. A taka jest subtelna jak telewizja Kurskiego. Ktoś normalny to w ogóle czyta, czy są tu tylko same tuskowe boty? #polityka
@aarahon: no tak, to są tylko heheszki a moje heheszki to spotkanie z najwyższym, metafizyka. Dlaczego niby żart nie może być propagandą? Cała historia karykatury wojennej to "tylko heheszki"? Jeżeli ja "sączę propagandę" to przecież tylko potwierdza tezę użytkownika @dobrozyzn, że całe Mirko zay€bane propagandą. Sam znalazłeś przykład więc o co chodzi?
@The_Czop_Show: może być. Widzisz, ja nie obrażam się na polityczne żarty, nawet jeśli godzą w polityków których popieram. Ja nie jestem lewactwem które obraża się na wynik wyborów.
Jeżeli ja "sączę propagandę" to przecież tylko potwierdza tezę użytkownika @dobrozyzn, że całe Mirko zay€bane propagandą.
@The_Czop_Show: cóż, propaganda się sączy od niezadowolonych wyborców konfopisu a opka pisała o trochę innej
@aarahon: no pisała o pełowskiej. Ja sączę taką a wyborcy Rafałka, których na tym portalu jest znacznie więcej swoją. Weź sobie filtr na "gorące" ustaw i scrolluj i nie zaklinaj rzeczywistości.
@The_Czop_Show: ale gdzie tu propaganda jak tam jest sama prawda i przypuszczenia, które można podeprzeć przykładami? Ja jestem gotów do omówienia tego wpisu, podejmiesz rękawicę? xD
Janusz, lat 58 na temat Wiadomości TVP. Przekonałeś mnie. Nie ma żadnej propagandy. Są absolutnie pozbawione kontekstu żarty z jedynego kontrkandydata w trakcie kampanii. Są też obiektywne w pełni weryfikowalne twierdzenia na temat pełnej zgodności w opinii trzech milionów osób. Są one niesprawiedliwie krzywdzące pana Trzaskowskiego. Propagandy nie ma.
Ja jestem gotów do omówienia tego wpisu, podejmiesz rękawicę?
Janusz, lat 58 na temat Wiadomości TVP. Przekonałeś mnie. Nie ma żadnej propagandy. Są absolutnie pozbawione kontekstu żarty z jedynego kontrkandydata w trakcie kampanii. Są też obiektywne w pełni weryfikowalne twierdzenia na temat pełnej zgodności w opinii trzech milionów osób. Są one niesprawiedliwie krzywdzące pana Trzaskowskiego. Propagandy nie ma.
@The_Czop_Show: to czemu wskazałeś to jako przykład propagandy? ( ͡°͜ʖ͡°)
Post sugeruje, że jak Nawrocki przegra wybory to pójdzie do więzienia - więc próbuje oddziaływać na wyborców, żeby głosowali przeciw niemu.
@Shuwaks: no tak, są na to szanse, w końcu, z ujawnionych dokumentów i faktów wynika, że Nawrocki przejął mieszkanie w sposób nielegalny. Niewygodne fakty to dla ciebie propaganda?
@dobrozyzn: a wystarczy tylko pomyśleć i zablokować odpowiednie tagi ( ͡° ͜ʖ ͡°) MYŚLENIE NIE BOLI ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@dobrozyzn: pokaż jeden przykład tej propagandy xD
źródło: Screenshot_20250521-080620_Chrome
Pobierzźródło: zzzzzzzz2
Pobierz@The_Czop_Show: może być. Widzisz, ja nie obrażam się na polityczne żarty, nawet jeśli godzą w polityków których popieram. Ja nie jestem lewactwem które obraża się na wynik wyborów.
@The_Czop_Show: cóż, propaganda się sączy od niezadowolonych wyborców konfopisu a opka pisała o trochę innej
źródło: Screenshot_20250521-082437_Chrome
Pobierzźródło: obraz_2025-05-21_084547053
PobierzJanusz, lat 58 na temat Wiadomości TVP. Przekonałeś mnie. Nie ma żadnej propagandy. Są absolutnie pozbawione kontekstu żarty z jedynego kontrkandydata w trakcie kampanii. Są też obiektywne w pełni weryfikowalne twierdzenia na temat pełnej zgodności w opinii trzech milionów osób. Są one niesprawiedliwie krzywdzące pana Trzaskowskiego. Propagandy nie ma.
Nie jestem
@The_Czop_Show: to czemu wskazałeś to jako przykład propagandy? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Shuwaks: no tak, są na to szanse, w końcu, z ujawnionych dokumentów i faktów wynika, że Nawrocki przejął mieszkanie w sposób nielegalny. Niewygodne fakty to dla ciebie propaganda?
Nie ma szans, bo wszystko, o co mogliby go oskarżyć, już jest przedawnione.
Nie, definicję podałem wyżej.
Wow. Wykop nigdy nie przestanie zaskakiwać. Z takim wyczuciem ironii proponuję rozważyć karierę sceniczną.