Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Sin-:
Obrzydliwe będą teraz te 2 tygodnie. W 1 turze na kandydatów obu partii zagłosował głównie ich stały elektorat, więc teraz będą obaj robić salta z potrójnym piruetem w każdą stronę...
  • Odpowiedz
@Sin-: mówiłem. Iść pogadać, podyskutować skoro już zakolaka był,można.
Z góry wiadomo,że to ustawka pod Batyra. "Ten podpisał a ten nie to popieram tego".
Chyba pkt 3, związany z mową nienawiści. Ustawe długopis chyba skierował do TK. Słabe byłoby negowanie podpisem czego co chciał wprowadzić rząd.
Lajki, łapki w górę. Suawek łaknie atencji.
  • Odpowiedz
wypunktować populizmy Mentzena. Może powalczyć o kucerską część Konfy

@DonTadeo: obawiam się, że jakby na konfiarzy działało punktowanie populizmów, to by nie byli konfiarzami. Sam Sławek wielokrotnie przyznawał mniej i bardziej wprost że dobiera poglądy i hasła do sytuacji i przewidywalnego efektu (zresztą z jednej takie prelekcji się przecież w ogóle wzięła słynna piątka Mentzena), ale nawet jego nie słuchają, albo mają to w dupie.
  • Odpowiedz
@DonTadeo: na tiktoka zmontują to tak że wytną odpowiedzi Trzaskowskiego, zostawiją samego Memcena i powiedzą że zaorał go. xDD
Za dużo razy już widziałem jego socjal media w akcji.
  • Odpowiedz
@Sin-: Mam nadzieję że pójdzie, chociażby po to żeby przebić tę konfiarską bańkę informacyjną, w której Tusk z Trzaskowskim wprowadzali Zielony Ład i wpuszczali migrantów, a pisowcy popierali tradycyjne wartości rodzinne i obniżali podatki xd
  • Odpowiedz