Aktywne Wpisy

Czerwone_Stringi +133
EJ ale nie wszyscy #psiarze są nie fajni
źródło: 548279514_1240594928084017_1690626362065847767_n
Pobierz
ChlopoRobotnik2137 +127
Kupiłem sobie pyszna pitce za 3€ kawałek i ledwo co zdążyłem wyjść z knajpy i nagle mewa , lecąca nie wiadomo skąd , wyrwała mi pitce z ręki ( ͡° ʖ̯ ͡°) . A ja stanąłem w bezruchu bo nie wiedziałem co się dzieje, aż mi się świeczki w oczach zrobiły ( ಠ_ಠ) Jakis chłop zaczął gonić mewę , nie wiem, myślał ze dalej zjem
źródło: image_picker_E3CCD3F8-AAFE-456A-AF0B-46F5689DF68B-48583-000005195BB3944C
Pobierz

Dodatkowo rzeczy dla dzieci, co sezon, nowe
@woskrosenie: 3k wynajem, 1k czynsz, do tego internet, telefon, prąd 500zł, spożywcze zakupy i chemia do domu 2k. Wydatki na dzieci (wycieczki, podręczniki, ubrania) 1k. Zostaje 1,5k na transport, rozrywkę i oszczędzanie i nieprzewidziane wydatki xD
@Nowystaryziel: Kocham to. Napiszmy artykuł bajkę, ale żeby nie było że kłamiemy to napiszemy że to z anonimowego listy do redakcji.
Z drugiej strony anonim, więc prawnie nic nie grozi redakcji nawet jakby się ktoś uwziął.
Czy taka sytuacja jest możliwa i prawdopodobna, jak opisana w artykule? JEST ale czy ten artykuł opisuje prawdziwy przypadek? Śmiem wątpić.
Artykuł ściema bo anonimowy list do redakcji, ale do znalezienia w 5 sekund w wyszukiwarce. xD
@Nowystaryziel: produkty, których używasz do gotowania są za to nieważne. Jakość używanego mięsa czy warzyw i owoców kompletnie nie ma znaczenia.
@woskrosenie: lol ja na 2 osoby wydaje tygodniowo minimum 200zl na jedzenie
@Tyrande Ja też znam dużo różnych przypadków.
Sęk w tym, że ten artykuł to ściema- to tak jakby wierzyć w posty na wypoku z anonimowych i o to mi chodziło.
Poza tym jak jest jakiś konflikt, dajmy tutaj przykład rozwód. No to, żeby spróbować być obiektywnym to trzeba wysłuchać z dystansem zeznania obydwu stron konfliktu, a prawda i
W sensie wystarczające do normalnego życia, bez oszczędzania ale też bez większych niespodziewanych wydatków co miesiąc. Jak dodasz do tego 2 kaszojadów to sie robi walka o przetrwanie
samo mieszkanie + rachunki w wawie trzeba liczyć spokojnie za 5k (wynajem+czynsz albo kredyt+czynsz)