@Angi_Angel ja potwierdzam. Jestem facetem i nie mam jaj. Jedno już w młodości przełożyłem do myszki bo mi się kulka zgubila, drugie z wygody wyciągnąłem bo mnie ściągało na jedną stronę
@Angi_Angel: już od przedszkola mały Polak jest wychowywany że jak dziewczynka do niego mów, to nieważne co mówi, trzeba słuchać i cieszyć się że w ogóle księżniczka poświęca swój czas. do tego dochodzi dom, kościół, szkoła i lokalne koło gospodyń wiejskich - wszyscy chcą ulepić beciaka
otóż nie, jeżeli wcześniej ciągle cisnęła tekstami takimi jak poniżej i mówiła że wszyscy faceci są g---o warci itd to trzeba uznać że ani
Bo wcześniej ciągle cisnęła tekstami takimi jak poniżej i mówiła że wszyscy faceci są g---o warci itd
Znając baby, to pewnie taki test, czy zaczniesz się pucować, czy się odpalisz jak miz0g1n, czy wykażesz dominację i powiesz "nie p-----l i ficken machen".
I znając sort lasek z apek, to trzecie jest najlepszym wyborem.
Eh przegapiłem info, że znowu była podwyżka minimalnej. I znowu zarabiam tylko 500zł więcej od sprzątaczki. 10 lat nabijania doświadczenia, 10 lat pracy jako grafik z czego 6 lat wypruwania sobie żył w agencji reklamowej i wszystko c---a warte.
Czy tylko moim zdaniem ta dziewczyna jest bardzo toksyczna?
źródło: temp_file4371679939835403092
Pobierzdo tego dochodzi dom, kościół, szkoła i lokalne koło gospodyń wiejskich - wszyscy chcą ulepić beciaka
otóż nie, jeżeli wcześniej ciągle cisnęła tekstami takimi jak poniżej i mówiła że wszyscy faceci są g---o warci itd to trzeba uznać że ani
Znając baby, to pewnie taki test, czy zaczniesz się pucować, czy się odpalisz jak miz0g1n, czy wykażesz dominację i powiesz "nie p-----l i ficken machen".
I znając sort lasek z apek, to trzecie jest najlepszym wyborem.