Aktywne Wpisy

1-1-1-1 +59
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Shyvana +6
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu

Ostatnio opisywałem swój problem z CS2 — gra nie może znaleźć żadnego oficjalnego serwera. Robiłem format systemu, ale nic to nie dało. Co ciekawe, podobnie działa (a raczej nie działa) u mnie Spotify i Netflix xD
Znalazłem jedno tymczasowe rozwiązanie — wszystko działa, gdy włączę VPN. Ale to tylko obejście problemu, bo ping w CS2 od razu skacze do 80+ i wrzuca mnie na serwery np. w Austrii, gdzie muszę grać z Turkami...
Więc ponawiam pytanie — da się to jakoś trwale naprawić? Korzystam z domowego internetu LTE od Orange (sprawdzałem też hotspot z telefonu z tej samej sieci — ten sam efekt). Czyli co, dzwonić do Orange i z nimi to wyjaśniać? Jeśli tak, to co dokładnie im powiedzieć albo o co prosić?
Zerknąłem też na tag #cs2 i widzę, że nie jestem jedyny z takim problemem.
#cs2 #csgo #cs #problem #pytaniedoeksperta #gry #komputery #gaming #esport
źródło: Zrzut ekranu 2025-05-19 185706
Pobierzna ruterze jest taki otwór i nad nim jest napis reset wystarczy wsadzić tam igiełkę i przytrzymać ze 3 sekundy mi to pomogło