Aktywne Wpisy

Tyrande +242
Stare baby (i dziadki) się boją skorzystać z przystanku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#olsztyn #strangerthings #heheszki
#olsztyn #strangerthings #heheszki
źródło: image
Pobierz
MonazoPL +64
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz

@Ruswelt: zostaw ten jego syndrom wiecznie oblężonej twierdzy, szkoda czasu xd
@notakjakbytotalnie_: W sensie? Dosyć wulgarnie powiedział to co myślę o Konfederacji patrząc na ich akcje jak np to, że potrafili zrobić 100% frekwencji (jak nigdy) by bronić immunitetu Ziobry.
@honeybadger9951: jest bliższy wartościom konfiarsko-pisowsko-chrześcijańskim ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@kurvix: O ile nie muszę się zgadzać z wulgaryzmami to okropnie spłycasz.
@mDeo: w sumie to jest dramat, że neoliberał jest określany lewicowym xD
Komentarz usunięty przez autora
@Ulic_Qel_Droma: W sensie ten sam zielony ład podpisany przez pis?
Ale będąc szczerym i zostawiajac bzdury. Mnie bardziej marti ile rzeczy wychodzi na Nawrockiego i że typ jako głowa państwa ma dużą szansę w przyszłości być po prostu szantażowany. Zwróć uwagę, że pisowcy mając cały aparat państwowy do dyspozycji razem z pegazusem nie mogli
@Oberix123: a potem konfiarze płączą, że ktoś ich nazywa językiem faktów xDDD
Czekaja nas ciekawe czasy.
Uciekniesz z Polski? czy zaczniesz uczyć się robienia węzła marynarskiego?
@Lumberjack91: Nic. Co bym miał zrobić prócz buntowania się? Dekadę jednego prezydenta debila przeżyłem, to chyba 5 lat kolejnego też przeżyję. Bardziej mnie martwi czy Nawrocki z jego przeszłością nie będzie szantażowany i jakie ewentualne brudy będą na niego wychodzić oraz czy nie będzie paraliżował państwa.
Napiszę też coś niepopularnego, ale też plusem wygrania wyborów przez Trzaska mogłoby być