Aktywne Wpisy

HoroLive +5
Wynajmuje mieszkanie ok 3 lata, nagromadziłem tam pełno rzeczy, mam pełno książek, ubrań. Mieszkanie było puste, pokupowałem tam meble, łożko, pralke, lodówke, rolety, karnisze, jakiś dywan. Wszystko praktycznie urządzałem. (wszystko jest moje mam paragony). Właściciel mieszkania ogłosił, że mieszkanie idzie na sprzedaż.
Da się jakoś to zablokować? Co teraz z tymi rzeczami co kupiłem zrobić. Chodzę od rana zdenerwowany nie wiem co robić.
#nieruchomosci #kiciochpyta
Da się jakoś to zablokować? Co teraz z tymi rzeczami co kupiłem zrobić. Chodzę od rana zdenerwowany nie wiem co robić.
#nieruchomosci #kiciochpyta
luke-mat +179

@Ruswelt: zostaw ten jego syndrom wiecznie oblężonej twierdzy, szkoda czasu xd
@notakjakbytotalnie_: W sensie? Dosyć wulgarnie powiedział to co myślę o Konfederacji patrząc na ich akcje jak np to, że potrafili zrobić 100% frekwencji (jak nigdy) by bronić immunitetu Ziobry.
@honeybadger9951: jest bliższy wartościom konfiarsko-pisowsko-chrześcijańskim ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@kurvix: O ile nie muszę się zgadzać z wulgaryzmami to okropnie spłycasz.
@mDeo: w sumie to jest dramat, że neoliberał jest określany lewicowym xD
Komentarz usunięty przez autora
@Ulic_Qel_Droma: W sensie ten sam zielony ład podpisany przez pis?
Ale będąc szczerym i zostawiajac bzdury. Mnie bardziej marti ile rzeczy wychodzi na Nawrockiego i że typ jako głowa państwa ma dużą szansę w przyszłości być po prostu szantażowany. Zwróć uwagę, że pisowcy mając cały aparat państwowy do dyspozycji razem z pegazusem nie mogli
@Oberix123: a potem konfiarze płączą, że ktoś ich nazywa językiem faktów xDDD
Czekaja nas ciekawe czasy.
Uciekniesz z Polski? czy zaczniesz uczyć się robienia węzła marynarskiego?
@Lumberjack91: Nic. Co bym miał zrobić prócz buntowania się? Dekadę jednego prezydenta debila przeżyłem, to chyba 5 lat kolejnego też przeżyję. Bardziej mnie martwi czy Nawrocki z jego przeszłością nie będzie szantażowany i jakie ewentualne brudy będą na niego wychodzić oraz czy nie będzie paraliżował państwa.
Napiszę też coś niepopularnego, ale też plusem wygrania wyborów przez Trzaska mogłoby być