Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 38
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@tenji
Też mnie to zastanawia, ja nie pójdę na Karolka, ale po co ta dehumanizacja, jak to ładnie napisałeś?
Czyli według elektoratu Lewicy i KO, nie muszą się starać o głosy Mentzena i Brauna... Bo po co?
  • Odpowiedz
@visas: to co? Całe życie muszę się użerać z takimi tlumokami. Oni tacy są i tyle, mam temu zaprzeczyć czy jak? Przyjeżdżają matoly do miasta i nawet się poruszać po nim nie potrafią xD beka z zapóźnionych wsioków.
  • Odpowiedz
@tenji: po tym można poznać wybitnego gracza w polityce jakim jest Donald Tusk. Wmówił społeczeństwu że najmniej tolerancyjna grupa jaką są "wyznawcy" Tuska to europejska tolerancja i inteligencja, że łamanie prawa to praworządność, że każdy kto na niego nie głosuje to zaścianek i katotaliban. Powtórzę jeszcze raz, nie ma bardziej zapatrzonej w siebie grupy o tak niskiej tolerancji jak wyznawcy Tuska. Tolerują tylko siebie, co widac nawet na mirko
  • Odpowiedz
@11mac11: to!

Przecież PO, która kreuje się na tą empatyczną i tolerancyjną od zawsze dehumanizowała oponentów. Kto wymyślił "moherowe berety", "zabierz babci dowód ", czy "gorszy sort"? Absolutnie obrzydliwa partia.
  • Odpowiedz
i znowu platfusy, ktore wyjechali ze swojej wsi na studia do miasta 5 lat temu

@tenji: nie pisz tak, bo jak przyjedziesz na święta do domu rodzinnego, to znowu będą Cie wszyscy na ulicy wytykać
  • Odpowiedz
@czlowiekbutelka: nie spotkałem się z wpisem że nienawidzą uśmiechniętej polski ale na pewno boli ta pizza, która jest wykorzystywana jako pewien symbol, nie chodzi już o konkretne wydarzenie. Jednak wykorzystywane jest w pisowskim spinie, który oderwał się od rzeczywistości.
  • Odpowiedz
jak ja nimi gardzę a niby miałbym szanować xD lol

@picasssss1: Świetnie, że tak otwarcie pokazujesz, jak bardzo jesteś mały i pusty w środku. Wiesz co? Ja gardzę Tobą – za tę Twoją płytkość, zadufanie i brak szacunku do innych. To nie oni są problemem, tylko twoja ograniczona głowa.
  • Odpowiedz
@tenji: ale jakie poniżają? Najpierw głosują na złodzieja mieszkań, a potem się dziwią, że innych ludzi to brzydzi xD
  • Odpowiedz