Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy jest tu ktoś, kto wyszedł z #neet? Żeby dać Wam nadzieję, mi się udało, ale miałem w życiu spore szczęście. Przez ponad 5 lat, po technikum, siedziałem i nic nie robiłem. Izolacja, gry, depresja i mieszkanie z ojcem. Straszny wstyd w sobie. Później coś we mnie pękło i powiedziałem o wszystkim rodzinie. Zacząłem terapię, leki, zacząłem więcej wychodzić do ludzi. Wczesniej przez internet poznałem pewną osobę, która jest dla mnie jak aniol stróż. Zacząłem robić dla niej mały freelancing, w pewnym stopniu się zaprzyjaźniliśmy, potem załatwił mi pracę, dzięki której udało mi się wynająć kawalerkę. Później tak się wszystko potoczyło, że znalazłem dziewczynę, kupiłem mieszkanie, a w międzyczasie zarobiłem dosyć sporo na apce mobilnej. Nie żadne miliony, ale pozwoliło mi się trochę ustawić w życiu. Także jaki z tego morał? Każdy w życiu ma jakiegoś anioła stróża :) Gdyby nie ta osoba, to pewnie nadal bym siedział na dupie i neetowal. #nerwica

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

• 1
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim To, że tobie udało się poznać osobę, która wyciągnęła cię z bagna, nie oznacza, że na każdego czeka anioł stróż. Większą nadzieję dałbyś innym, gdybyś opisał jak to sam sobie pomogłeś, bez udziału osób trzecich.
  • Odpowiedz