Aktywne Wpisy
Substytut +21
Pytanie do fanów #samochodoza #konfitura
Czy na prawdę popieracie zachowanie Konfitury/Samochodozy do kobiety, która w zaden sposób nie łamała przepisów? Kobieta w Volvo miała przez nich utrudniony przejazd (i debila co źle zaparkował), a Ci jeszcze podkręcali sytuację, bardziej utrudniając jej minięcie tego pojazdu, denerwując nagrywaniem, bieganiem po jezdni koło samochodu + możliwy stres, bo zrobił się przez to korek.
Na serio uważacie, żę to normalne? Cieszy was
Czy na prawdę popieracie zachowanie Konfitury/Samochodozy do kobiety, która w zaden sposób nie łamała przepisów? Kobieta w Volvo miała przez nich utrudniony przejazd (i debila co źle zaparkował), a Ci jeszcze podkręcali sytuację, bardziej utrudniając jej minięcie tego pojazdu, denerwując nagrywaniem, bieganiem po jezdni koło samochodu + możliwy stres, bo zrobił się przez to korek.
Na serio uważacie, żę to normalne? Cieszy was
źródło: volv
Pobierz
niedorzecznybubr +78
Mam wrażenie, że Polskie banknoty są strasznie niedoceniane. Moim zdaniem mają najładniejszy design ze wszystkich walut jakie widziałem. Są kolorowe, ale jednocześnie spójne. Odwołują się do polskiej historii/kultury. A w internecie widzę raczej opinie, że są nudne czy brzydkie i ludzie się podniecają jakimiś bezpłciowymi banknotami z nwm gurwa ptakami na przykład xd.
#pieniadze #banknoty #numizmatyka #niewiemjaktootagowac #polska #zalesie
#pieniadze #banknoty #numizmatyka #niewiemjaktootagowac #polska #zalesie
źródło: obraz
Pobierz

Zastanawiam się nad zmianą pracy jako devops w #gdansk #trojmiasto . To raczej perspektywa kilku miesięcy przynajmniej, więc bardziej nad konkretnymi ofertami zastanawiam się nad wyborem pracodawcy. Z większych firm kojarzę:
-Lufthansa - ponoć straszna biurokracja ze wszystkich stron, skostniała kadra i płacą poniżej średniej.
-Intel - umierający dinozaur i podobno niekompetencja i korpopolityka na każdym kroku
-Radmor - patrz Lufthansa tylko jeszcze bardziej
-Nordea - słyszałem że jest ostra presja na nadgodziny, oraz ponoć siedzą w kompletnie hermetycznych narzędziach i językach, chociaż możliwe że to zależy od zespołu
-Sii/Solwit/Luxoft/Dynatrace - kontraktornie, wiadomo że wszystko zależy do jakiego klienta się trafi, ale z reguły możliwości rozwoju są ograniczone i stabilność zatrudnienia jest często słaba, więc wolałbym tego uniknąć.
Poza tym są jeszcze jacyś duzi pracodawcy IT na lokalnym rynku? Albo ktoś ma inne opinie od tych które zebrałem?
Poza finansami zależy mi przede wszystkim na pracy z nowoczesnymi technologiami, braku biurokracji oraz możliwościach rozwoju. Pracy się nie boję, technologii wiele znam i potrafię się uczyć.
#pracait #praca
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Jailer
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta