Wpis z mikrobloga

@donttalktome: Wspaniale to odkryłeś detektywie, tylko powiedz jak się te twoje urojenia mają do tego że młodzi mężczyźni głosują głównie na konfe a kobiety na lewicę, mało kto z młodych głosuje na trzaskowskiego oprócz twojej wykopowej bańki. A wśród starych dziadów osób głosujących na trzaskowskiego wcale nie ma mniej niż głosujących na nawrockiego XD Grafika sprzed około miesiąca czy dwóch
Kernwaffe - @donttalktome: Wspaniale to odkryłeś detektywie, tylko powiedz jak się te...

źródło: xzcv

Pobierz
  • Odpowiedz
@donttalktome: To jest stara strategia polityczna kryptopisowskich symetrystów - czyli tych, którzy mają za zadanie sięgnąć do bardziej świadomych wyborców, niż beton urabiany przez propagandę. Kiedy już widzą, że nie ma nadziei do przekonania tych wyborców do głosowania na kandydata PIS, to trzeba zmienić strategię i postawić na demobilizację.
Zacząć mówić, że wszyscy są tak samo źli, cała scena polityczna to takie samo bagno i nie warto w ogóle brać
  • Odpowiedz
@Kernwaffe: nie jestem młody a większość moich znajomych niestety powtarza to samo, nie ma na kogo głosować, przy małej frekwencji twardy elektorat wygrywa, chyba zgodzimy się że większe bezkrytyczne poparcie ma kandydat windowany przez PiS
  • Odpowiedz
To bzdura. W każdym swoim wystąpieniu podkreśla, że walczy z duopolem PO-PiS i liczy, że władzę obejmie ktoś inny.

@Zoltrix__: aha xD

Odkąd przestały płynąć fundusze z Orlenu i Funduszu Sprawiedliwości to bardzo bezstronny się zrobił ( ͡° ͜ʖ ͡° )*:
  • Odpowiedz
@JanDzbanPL - Dobrze zna języki, co ułatwi luzniejsza komunikację i skracanie dystansu między przywodcami
- ma doświadczenie w zarządzaniu, jako prezydent Warszawy rozumie na czym to polega
- nie jest złodziejem Nawrockim i katozamordystą Mentzenem

Jeszcze coś?
  • Odpowiedz
@donttalktome A ja mam wrażenie, że Stanowski po prostu wyrachowanie głosi takie poglądy, które przynoszą mu zyski. Jako, że jego widownia oczekuje jazdy po Platformie to taki content generuje - wystarczy zobaczyć jakie komentarze dostawał pod wywiadem z Trzaskowskim.
  • Odpowiedz
jak się te twoje urojenia mają do tego że młodzi mężczyźni głosują głównie na konfe

@Kernwaffe: a powiedz mi kogo wyborcy w 89% w drugiej turze chcą głosować na złodzieja mieszkań? Powiedz mi też co w konfie robi tyszka z wiplerem i skąd oni się tam wzięli ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Niezły damagecontrol
Chyba okazało się że za dużo widzów tvp wylogowało się z matrixa po obnażeniu polaryzacji na debacie
  • Odpowiedz