@Rafatus69: Chciałem napisać, olej to. Ale jak ktoś realnie chcę Ci uprzykrzyć życie to rozumiem, że chcesz coś z tym zrobić. Na pocieszenie napiszę. Jak ktoś myśli, że ma p--------e w życiu. To pomyślcie jak z-----e musi mieć życie osoba, która piszę donosy na internetową postać i poświęca temu sporą ilość czasu na forach, czatach czy w prywatnych wiadomościach. XDDD Śmieszne i smutne zarazem. A ty @Rafatus69 jak już
@Rafatus69: czego ty tu szukasz skoro ciebie tutaj nikt nie chce a jezeli chce to tylko pod jedna postacia czyli z garnkiem na glowie i straponem w du..ie.Albo sie dostosowujesz do wymogow albo wybijasz sledzie i nara, czego nie rozumiesz ?
@zbychuzbychu1 problem jest taki że on regularnie szuka kontaktu z tymi osobami xD sam będąc świadkiem takiej sytuacji z boku uważając dwie strony za nieźle odklejone muszę to po prostu obiektywnie ocenić że wydaje się uzależniony od atencji
@sperg44: Tak ci się wydaje. Jakbym miał problem z atencją to bym poleciał na grubo i nie musiałbym pracować w Niemczech w tylko żył bym za siano z kick-a. Ja po prostu walczę o siebie, a ludziom ciężko jest zrozumieć bo o odzieniu się w nie nawet nie wspomnę, że nie łatwo być w moich butach. Jak mamy mówić prawdę i do końca życia mają być mi wypominane moje błędy
@Rafatus69: Zadziwiające, jak nawet teraz – po rzekomej przemianie, po latach ciszy, po „dojrzałości” – nie jesteś w stanie po prostu powiedzieć: zawaliłem, byłem potworem, moja wina, moje czyny, moja odpowiedzialność. Zamiast tego znowu mamy litanię o tym, jak to świat Cię skrzywdził, Discordy Cię śledziły, ludzie się uwzięli i dosłownie zmusili Cię do upadku.
Ale to nie „analna grota” Ci kazała bić kobietę na streamie. To nie „psychofani” kazali Ci
@PaoloMascarpone: Aha czyli mam żyć już z przeświadczeniem, że moi oprawcy nie poniosą konsekwencji swoich czynów? Nie ma przyzwolenia na nękanie i stalkowanie mnie ani kogo innego. Nic jest powodem na przyzwolenie tego. Ja za moje czyny biorę odpowiedzialność ale powtórzę jeszcze raz, żebyś zrozumiał napiszę dużymi literami. NIC NIE JEST ARGUMENTEM KTÓRY PRZYZWALA NA ROBIENIE KRZYWDY DRUGIEMU CZŁOWIEKOWI. Poza tym nie zdziwiłbym się jakbyś był jednym z nich. Twój
@Rafatus69 w takim razie krótko: skoro: NIC NIE JEST ARGUMENTEM KTÓRY PRZYZWALA NA ROBIENIE KRZYWDY DRUGIEMU CZŁOWIEKOWI to dlaczego wciąż próbujesz zdobyć tym rozgłos? Przecież twoja historia „przemiany” jest nierozerwalnie związana z robieniem krzywdy drugiemu człowiekowi w przeszłości. Po prostu zniknij z internetu. Trzymaj się swoich „zasad”.
@Rafatus69: chłop co przelewa wódę do butelki wody gazowanej Muszynianka znów udaje abstynenta i inteligenta, a we łbie dalej syf, bieda i przenoszenie odpowiedzialności na innych
Komentarz usunięty przez autora
Ale to nie „analna grota” Ci kazała bić kobietę na streamie. To nie „psychofani” kazali Ci
źródło: IMG_4486
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu