Aktywne Wpisy

#izrael izareal nie przyniesie się na inny kontynent. I musi się bronić nawet wyprzedzając atak. Więc przestańcie narzekać na Izrael oni mają jako wroga wszystkich wokół siebie.

Rok bez jedzenia, no no #glodowka

źródło: temp_file607949708072803182
Pobierz
Czaiłam się przez dwa dni i zrobiłam kilka podejść żeby ukraść czaszkę panu gawronowi (rip [*]) bo ciągle ktoś kręcił się w pobliżu, więc trochę wstyd było grzebać przy truchle. W końcu udało mi się ją zabrać, mimo że i tak jakiś dziadek z pieskiem widział co robię (no ale już było za późno żeby uciec z miejsca zbrodni)
Przeniosłam ją ponad kilometr żeby położyć obok mrowiska. Mrówki od razu zainteresowały się darmową szamką i zebrały się wokół niej sporą grupką. Dziś poszłam zobaczyć jak sobie poradziły z oczyszczeniem kości i nigdzie nie mogłam znaleźć mojej zdobyczy (╥﹏╥) Przeszukałam okolicę mrowiska, ale nic nie znalazłam. Ehh... To możliwe że wciągnęły ją pod ziemię? Oddadzą ją kiedyś? (・へ・) Nie mam pojęcia gdzie ją wyniosły. Pewnie ktoś ją znalazł i sobie zabrał mojego dropa. Jutro pójdę poszukać jej jeszcze raz, ale wątpię że znajdę.
Następnym razem jak znajdę martwego ptaka to od razu zabieram głowę, bez względu na to ile mięsa na niej zostało, najwyżej ją wygotuję i jakoś sama oczyszczę.
#ptaszkowpis
źródło: DSC00036
PobierzChyba musze se jakies znalezc, ale moze nie az tak ciekawe :P
@Lenalee: ukradły, ale tylko frajer by nie skorzystał
@Lenalee: nigdzie nie leżałem pod drzewem. Nie oczerniaj mnie. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@SylwiaGlus: łączę się w bólu (╥﹏╥)
@Lenalee:
Który to z was
@