Wpis z mikrobloga

@jakismadrynickpolacinsku: Ta, tyle że przeciętny tagowicz nie jest studentem jednej z lepszych uczelni w PL i przeważnie boi się wyjść z piwnicy chyba że co najwyżej na spierdotripa, a największym zagrożeniem koledzy z tagu są sami dla siebie bo wpisy o magikach są tak często że niebieskim nie starcza czasu na wyrobienie normy z mandatami ehhhh
  • Odpowiedz
@Pan_Hieronim: Przeczytaj ze zrozumieniem. Co tam napisałem? @centerario ale przegrywy perorują, że jak nie masz a,b, c to o laskach możesz pomarzyć. @amozetoostatniraz powiem tak, wypierasz bo boisz się przynależności do tej grupy, albo jesteś blisko. @TuKtosZyjeJeszcze Przegrywem mógł być w swoim wyobrażeniu. @MichalCoSieWPorySkichal To prawda! Ludzie nie potrafią ze sobą współpracować. Jest tylko hierarchia dziobania jak u ptaków.
  • Odpowiedz
@jakismadrynickpolacinsku: Ja tam nie ogarniam do końca tych calych przegrywów, ale jak koleś który nie mial znajomych, byl ousiderem w szkole i na studiach, nie prowadzil normalnego życia studenckiego, nie imprezowal, nie mial zycia towarzyskiego i zyl caly czas sam może być normikiem? Dla mnie to nie jest definicja normalnego typa. Gość byl spierdoxem i żaden wzrost, status rodziców i wlasne mieszkanie tego nie zmienia.
  • Odpowiedz