Aktywne Wpisy

miodeksmrodek +2019
Zachęcam do dołączenia do akcji, która zniszczy #konfitura raz na zawsze.
Czas dać mu jasny znak, że jego działalność jest niepotrzebna. Odetnijmy go od oglądalności i zasięgów.
Gdy nie bedzie miał oglądalności, filmy nie bedą przynosić zysków i w końcu weźmie sie do uczciwej roboty!
Zasady:
1. Parkujcie w oznaczonych miejscach albo na ulicy jesli nie ma zakazów zatrzymania. Jazda po chodniku to podstawa jego filmów - jak nie bedzie tam samochodów
Czas dać mu jasny znak, że jego działalność jest niepotrzebna. Odetnijmy go od oglądalności i zasięgów.
Gdy nie bedzie miał oglądalności, filmy nie bedą przynosić zysków i w końcu weźmie sie do uczciwej roboty!
Zasady:
1. Parkujcie w oznaczonych miejscach albo na ulicy jesli nie ma zakazów zatrzymania. Jazda po chodniku to podstawa jego filmów - jak nie bedzie tam samochodów
źródło: IMG_1429
Pobierz
Zawod_Inwestor +172
#gielda Założyłem w końcu konto z szacunku do tagu. Fajnie rozruszaliście polski internet memami inwestycyjnymi. Dobrą robotę robicie chłopaki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Widziałem, że ktoś wczoraj proponował, żeby XTB zrobiło maskotki szczura z logiem firmy. Wyobraź sobie, że proponowałem to marketingowcowi jakieś 5 dni temu w rozmowie telefonicznej, ale powiedział, żebym się p***** w cymbał. Tylko zrobił to odrobinkę grzeczniej.
Postaram się czasem postować, ale niestety muszę ograniczać swój humor,
Widziałem, że ktoś wczoraj proponował, żeby XTB zrobiło maskotki szczura z logiem firmy. Wyobraź sobie, że proponowałem to marketingowcowi jakieś 5 dni temu w rozmowie telefonicznej, ale powiedział, żebym się p***** w cymbał. Tylko zrobił to odrobinkę grzeczniej.
Postaram się czasem postować, ale niestety muszę ograniczać swój humor,

Dzisiaj jakimś cudem na drogach szybkiego ruchu było niemal pusto. Może kwestia intensywnych opadów, ale chwilę po, jak się zrobiło w miarę słonecznie to tak na oko średnio maksymalnie było może 2-3 samochody na 10 kilometrów drogi.
Tym bardziej śmieszne było, że znalazło się kilku okupywaczy lewego pasa. Ja zwyczajowo jak jest tylko miejsce to zmieniam pas na prawy i nim kontynuuję dalszą jazdę. Wyprzedziłem sobie dwa samochody i zjeżdżam na prawy, przede mną pusto po horyzont i w oddali widzę w lusterku jego, okupywacza lewego pasa. Na początku kilkadziesiąt metrów za mną a później kilkaset, ale uparcie ciśnie lewym, mimo iż ma mnóstwo miejsca za mną na prawym. Pusto było, więc troszkę przyspieszyłem, tak że cały czas oddalał się w lusterku, ale i tak cały czas cisnął lewym mimo iż miał co raz to więcej miejsca na prawym.
Zrezygnował i zmienił na prawy jak mnie nie mógł dogonić przez jakieś może 20 kilometrów, gdzie po drodze nie mijaliśmy żadnego innego samochodu. Nie wiem skąd się bierze ten styl jazdy, żeby trzymać się lewego pasa mimo ewidentnych warunków umożliwiających zjechanie na prawy.
Tak samo jak takiego okupywacza spotkałem przed sobą, gdzie prawy był kompletnie pusty. Więc spokojnie minąłem go prawym. Dopiero wtedy przemyślał chyba sprawę i zjechał. Refleksja nadeszła, że może warto by było jednak zgodnie z przepisami jechać, skoro prawy jest kompletnie pusty.
#polskiedrogi #motoryzacja #samochody #prawojazdy
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🥲 Aktualnie wspiera nas średnio 1 osoba w miesiącu, co nie pozwala na pokrycie kosztów utrzymania serwisu. Wspomóż projekt
To są pierd.. Ameby które nie powinny mieć prawa jazdy.
A te ameby na drogach 3pasmowych to już trzeba maczetami.
Wszędzie tak jeżdżą. Serio aż tak zaprzątasz sobie głowę takimi pierdołami?
Uważaj jak kiedyś do USA pojedziesz bo już w ogóle zwariujesz.