Aktywne Wpisy

Steczny +783
Jak zobaczyłem reklamy zondy na tv republika i kanale zero oraz że finansowała prawicowe eventy takie jak CPAC to już wiedziałem że to scam by wydoić kasę od prawicowych mariuszy z brighton.
Pamiętajcie gdy polska prawica mówi o bogu/praworządności/patriotyzmie to znaczy że coś ukradła.
#gielda #zonda #kryptowaluty
Pamiętajcie gdy polska prawica mówi o bogu/praworządności/patriotyzmie to znaczy że coś ukradła.
#gielda #zonda #kryptowaluty

Umeraczyk +33

Zmodyfikuj CV
@mirko_anonim: Bo brakuje chętnych do pracy - za minimalną, lub mniej.
Koleś co mi zakładał klimatyzację wziął 2k za 6h pracy, a jakby specjalnie nie zamulał to by to w 3h załatwił.
@Mathas: ba przeciętny wykopek zaraz ci przeliczy te 2k na 8h pracy z zapełnionym terminarzem dzień w dzień i będzie się brandzlował że olaboga milioner xDD
@ziomus13: Ale wcale nie tyle, aby się dorobić. Bo jak rozumiem mówimy o tym, że jest się pracownikiem. Zwłaszcza na prowincji.
A zarobić można tylko pracując od 10 do 12 godzin plus soboty.
Nadal jest to wielka patologia, a nie jakiś rynek pracownika.
@Mathas: w niektórych miejscach tak, właśnie szukam firmy do montażu i niektóre dopiero na lipiec proponowały, inni na czerwiec, więc zakładam, że codziennie mają po korek. A stolarze to raczej trzeba z pół roku wcześniej się ogarniać, bo tak mają wypełniony grafik.
@epicentrum_chaosu: z wycen jakie dostałem to jest teraz taka średnia stawka, ani drogo ani tanio. To już nie te czasy gdzie ktoś się godził na 100 zł/h do ręki :-(