Aktywne Wpisy
codziennaKasia +36
Ceny starych domów w miastach wojewódzkich zwariowały kompletnie.
Sam mieszkam na zadupiu w nowym domu. Dzięki pracy zdalnej mogę sobie na to pozwolić (żona też częściowo zdalnie).
Ale coraz częściej spoglądam tęsknym wzrokiem za tymi osiedlami domków gdzieś na obrzeżach wojewódzkich z szybkim dojazdem do korpo mordorów, przedszkoli, sklepów, z całą tą infrastrukturą, cywilizacją. Też głównie ze względu na dzieci.
I
Sam mieszkam na zadupiu w nowym domu. Dzięki pracy zdalnej mogę sobie na to pozwolić (żona też częściowo zdalnie).
Ale coraz częściej spoglądam tęsknym wzrokiem za tymi osiedlami domków gdzieś na obrzeżach wojewódzkich z szybkim dojazdem do korpo mordorów, przedszkoli, sklepów, z całą tą infrastrukturą, cywilizacją. Też głównie ze względu na dzieci.
I
źródło: image
Pobierz
wezsepigulke +662
źródło: 1000033821
Pobierz

źródło: image
PobierzDali go teraz na badania, żeby mieć na papierze czarno na białym, że jest przegrywem
Kajetanowi też początkowo próbowali przybić jakieś schizofrenie lub inne gówna, ale ostatecznie postawiono na tym że to aspołeczny, zakompleksiony, lękliwy przegryw który postanowił wyładować swoje frustracje
Kajetan Poznański został prawomocnie skazany na najwyższy wymiar kary. To
@ZbigniewUSA: niech od razu zrobią wariograf czy jest biseksem #pdk
ja daje mu pol roku w ciupie i bedzie dyndał jak choinka zapachowa w starym bmw xD i tego mu z reszta życze
@Normalny_Wykopek: a nie jest tak? (ʘ‿ʘ) To chyba muszę zmienić swoje poglądy na tag.
@Normalny_Wykopek: No tak 3/4 z nich ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Są dwie opcje które sprowadzą się do jednego. Jeżeli trafi na kryminał to będzie izolowany od współwięźniów, nikt nie będzie ryzykował, zwłaszcza że większość więźniów po prostu go dojedzie i to cholernie mocno.
Jeżeli trafi na psychiatryk to nigdy go nie opuści.
Dlaczego to pisze? Długość wyroku nie ma znaczenia, zawsze już będzie izolowany. Nikt nie pozwoli na jego wyjście na wolność, więc ewentualnie po psychiatryku czy "30 latach kryminału"
Komentarz usunięty przez autora