Wpis z mikrobloga

@thorgoth: bo jakiś policjant wysłał kumplowi w tajemnicy. Ten swojemu w tajemnicy, co zobaczyła jego żona, która też w tajemnicy wysłała swojej znajomej xD Kiedyś była drama, że policjanci wysyłali sobie zdjęcia meneli, których zawijali i wyszło, że tam się nad nimi znęcali i robili bekę xD
  • Odpowiedz
  • 247
@Wypierpapier: jakiś czas temu bylem świadkiem wypadku. Mialem w aucie wideorejestrator. Składałem na policji zeznania i wzięli ode mnie kartę pamięci z kamerki. Zrzuciłem sobie kopie filmu. Policjant mi powiedział żebym nigdzie tego nie wrzucał. On dostał ode mnie na email link do kopii bo na drive wrzuciłem. Dwa dni później film na tiktoku xD dokładnie ta sama kopią która mu wysyłałem. Nikt inny nie miał do niej dostępu. Osobiście
  • Odpowiedz
  • 5
@thorgoth ja kiedyś wrzuciłem tutaj film z wypadku który dostałem od kumpla, to byłem wzywany skąd mam film i czy nie od jakiegoś Policjanta...
  • Odpowiedz
@incelowski: apropos wyciekajacych zdjec to kiedys lkataly po katastrofie smolenskiej zdjecia. Ale poźniej szybko to znikało, ale PIS zawsze lubi trzymać p--o i ananas maciora sam w swoim pierwszym raporcie udostepnil:D.
  • Odpowiedz
@thorgoth Ciekawostka: dane, które można kupić za małe pieniądze od ludzi pracujących na zwykłym komisariacie, to jeden z kluczowych, chociaż nie tak mocno wyeksponowanych wątków w filmie "Siedem". Gdyby nie to, wydarzenia w filmie potoczyłyby się zupełnie inaczej.

Ciekawe, czy to taka całkowita kreacja scenarzysty, a tak naprawdę "amerykański policjant nigdy by czegos tkaiego nie zrobil", czy może scenariusz zawiera to, co wszyscy wiedzą, a nikt nie mówi głośno. Jeżeli to
  • Odpowiedz