Aktywne Wpisy
Edenes +1
Potrzebuję rady. Mam jakiegoś niesamowitego pecha. Pod koniec kwietnia skręciłem kostkę w lewej stopie. Teraz chyba 2 dni temu mnie coś ugryzło w kostkę tym razem w prawej stopie. Mieszkam na wiosce i po pokoju latały różne owady, w tym komary. Już 3 dni temu jakoś dziwnie się czułem ,ale stopa jeszcze nie bolała. Z kolei dwa dni temu późno w nocy przy chodzeniu zaczęła mnie nagle boleć prawa noga. Zauważyłem, że

źródło: IMG_20250607_190927
Pobierz
Clermont +35
Czy w jakimś Matriksie żyję? Tysiące plusów pod jakimiś wyrazami wsparcia dla Robercika i głosy oburzenia, że tylko w jakimś bantustanie tak można potraktować legendę xD Przypomnę, że on nie został wyrzucony z reprezentacji, tylko zrezygnował, bo się obraził za odebranie mu funkcji, do której się nie nadawał, a jego przerośnięte ego nie pozwala mu zacisnąć zębów i spróbować udowodnić na boisku i poza nim, że się jednak nadaje. Opaska kapitańska to
Pis:
Zbudował gazoport
Zbudował tunel w Świnoujściu.
Zbudował port przeładunkowy w Szczecinie i Gdańsku.
Zbudował drogi i tunel na zakopiance.
Rozwinął kolej CARGO
Przygotował budowę CPK i elektrowni atomowej.
Uruchomił produkcję K2 w polskiej stalowni.
Postawił zaporę na granicy białoruskiej.
Rafał: PiS nic nie zrobił #polityka
Komentarz usunięty przez autora
@wykopowicz_ka: xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
To zbudowało PO, w 2015 to otworzył PiS.
Gazoport to już był za Kopacz.
@wykopowicz_ka: nie idzmy w drogi i autostrady bo bilans po / pis moze nie wyjsc po twojej mysli ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@wykopowicz_ka:
@wykopowicz_ka: xDD
@wykopowicz_ka: xDDD Mariusz, to zbudowane było za PO xD
Komentarz usunięty przez autora
@wykopowicz_ka:
@wykopowicz_ka: Inwestorem budowy tunelu było miasto Świnoujście na czele z jego prezydentem Januszem Żmurkiewiczem (bezpartyjny, dawniej SLD). GDDKiA była jedynie inwestorem zastępczym (papierkowa robota), bo 85% kosztów pokryto z funduszy UE, a pozostałe 15% sfinansowało miasto Świnoujście z własnego budżetu. Rząd PIS nie dał ani złotówki na ten tunel!
@wykopowicz_ka: Fajnie że zacząłeś od k---a kłamstwa xD