Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@edenmar: plot twist: nic nie zapłacę, bo zaraz zapomnisz xD

Tak jak miał zapłacić za pobyt w apartamencie muzeum II Wojny Światowej i do tej pory nic nie zapłacił, oszust i krętacz.
  • Odpowiedz
@edenmar: fajnie że oddaje to mieszkanie na cele charytatywne, choć nie wiem co pan Jerzy o tym myśli, niemniej to jest zwyczajnie ślizgie. Typ ma ciepła posadkę, kredyt na mieszkanie dostałby od strzała, o ile w ogóle by kredytu potrzebował. Walczy o jeszcze cieplejszą posadkę i władzę. Na rzecz PiSu, ale nadal władzę. To mieszkanie na cele charytatywne to jest inwestycją i nic więcej. Obrzydliwe.

Ale bardziej obrzydliwa jest ta
  • Odpowiedz
@edenmar: miałeś portfel od miasta, ale nie miales kasy aby go dalej uzywac, było ryzyko, że miasto zabierze ci portfel. Dałem Ci kasę abyś portfel wykupił od miasta, aby był twój. Potem w ratach odkupiłem go od ciebie łącznie za normalną cenę. Potem płaciłem za utrzymanie tego portfela abyś mógł go używać.
  • Odpowiedz
@Antekamb xDDDD jaki spin prosto z Republiki. To jest tak grubymi nicmi szyte, ze ja p------e. Poza tym, nawet jesli legalne to watpliwe moralnie. Czy chcialbym prezydenta, ktory o--------a taki szajs i miec swiadomosc, ze tak samo moze wydymac innego obywatela? Zdecydowanie nie.
  • Odpowiedz