Aktywne Wpisy

Teuvo +43
czy naprawdę jako ludzkość zaliczyliśmy tak ogromny upadek że w 2025 roku nie istnieje ani jedna dobra przegladarka internetowa rwa mać
Wincyyyyj +174
W temacie zagryzionego w lesie mężczyzny, Pieski oczywiście nie zostały uśpione, zostały wzięte pod obserwację i prawdopodobnie jak sprawa ucichni to wrócą do właściciela
Dodam, że
Zwierzęta zostały umieszczone w domu tymczasowym. Śledczy chcą dokładnie ustalić ich rasę, stan fizyczny i psychiczny, a także ocenić warunki, w jakich były utrzymywane
Dodam, że
Wyliczono,

Kto jest zazwyczaj najmilszy : dobrze wykształceni ludzie , sebki pracujące na budowie (serio potrafili nawet po sobie posprzątać )
Ludzie po których z daleka już widać bardzo wysoki status połączony z elegancja
Ludzie bogaci ale z niskim wykształceniem - chamy
Ludzie bogaci ale dobrze wyksztlaceni - zazwyczaj mili
Ale tak, wieśniaki oderwane od pługa którzy się szybko dorobili to jest rak
Tak pamiętam jak taka typowa karyna się nade mną pastwila że wszystkie nie takie oczywiście długie czarne włosy rzęsy że oka nie było widać i usta zrobione pod sam nos koszmar
Szpanowala droższa torebka ale nie miała klasy
Niesamowite jak ludzie są gotowi na wszystko żeby wyrwać parę groszy (。◕‿‿◕。)
Natomiast oczywiście masz rację, nikim nie należy gardzic
I to dodają jako opis do swojej zajebistosci np do opisu sytuacji: Słuchaj dali mi tego stażystę Areczka kuuurwa jak on mnie w------l no nie wytrzymałem
I oni są z tego zadowoleni. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
czy to restauracja, kino, sklep, zakład fryzjerski, gabinet weterynaryjny, pakowanie prezentów, hotelarstwo - kto pracował z klientem, ten się z cyrku nie śmieje.