Aktywne Wpisy
Urynowyurynator +79
Tez zauważyliście jak Polska się zwija? Jaką przyszłość będą miały obecnie rodzone pokolenia czy też takie, które maja teraz kilka lat?
W mojej rodzinnej gminnej mieścinie gdzie kiedyś mieszkałem zamknięto największy zakład pracy, który dawał pracę kilkuset osobom. Wszyscy na bruk. Obok w większym mieście powiatowym również niedługo zamknie się zakład, który ma potężne długi. Kilkaset osób ma bruk.
I to się dzieje w całym kraju, zakłady, korpo, wszyscy zwalniają. Źle się
W mojej rodzinnej gminnej mieścinie gdzie kiedyś mieszkałem zamknięto największy zakład pracy, który dawał pracę kilkuset osobom. Wszyscy na bruk. Obok w większym mieście powiatowym również niedługo zamknie się zakład, który ma potężne długi. Kilkaset osób ma bruk.
I to się dzieje w całym kraju, zakłady, korpo, wszyscy zwalniają. Źle się

Jak sobie pomyślę że są ludzie którzy myśleli że home office będzie już na zawsze i kupili na kredyt dom 100km od wojewódzkiego to robi mi się zimno XD
#pracait #programowanie #praca #korposwiat #programista15k
#pracait #programowanie #praca #korposwiat #programista15k

![Kolejny przykład tego jak producenci utrudniają naprawę sprzętu AGD - [ENG]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/51cf8f734b3be5d7eb8ce95269a499f0b0ff360474efaf4f42dd361f8e42a10d,q80.jpg)

@thorgoth: rozumiem twój punkt widzenia, ale idąc tym tokiem rozumowania to nigdy nikt nie jest tam za nic odpowiedzialny.
Kasjerka czy tego chcę czy nie, jest twarzą sklepu który nie raz gra nie fair wobec klientów. Jeśli godzisz się tam pracować to licz się z tym że będziesz utożsamiany z tymi zagrywkami.
@marcaj: ludzie uczciwie chcą zarabiać pieniądze i nie mają nic wspólnego z tym co robią w biurze centrali, ale im się dostaje bo są dostępni nacodzień.
Łatwo ich rozpoznać po tym jak traktują osoby niżej od siebie albo w jaki sposób wydają o kimś osady
No i ogólnie im starsza baba tym większe skłonności do chamstwa , młodsze pokolenia są grzeczniejsze i mówię to jako osoba która kiedyś pracowała w usługach