Wpis z mikrobloga

@mariusz-madejczyk: no chyba że ktoś będzie cytował konferencję urzędnika z UM Gdańsk, który mówił że wykup był prawnie, że przekazał mieszkanie po okresie w którym nie mógł go odsprzedać, że dobrowolnie trafił do DPS'u a nie że ktoś go tam wsadził. A do tego, mieszkał przez wiele lat w mieszkaniu które już nie było jego, i z którego nikt go nie wywalił na pysk, afera dwudniowa, do wyborów każdy zapomni
  • Odpowiedz
A do tego, mieszkał przez wiele lat w mieszkaniu które już nie było jego, i z którego nikt go nie wywalił na pysk, afera dwudniowa, do wyborów każdy zapomni ¯\(ツ)/¯

@michalxd21: no nie wiem, u bukmacherów Trzaskowski ma 90% szans na wygraną, Bartyr coś koło 10% ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@mariusz-madejczyk: tylko zeby lewaki nie przesadzily i w konsekwencji nie wsadzili Memcena na drugie miejsce. Miesiac temu byl zmasowany atak na slawka byleby nie dostal sie do drugiej tury. rownie dobrze moga sobie w stope strzelac. choc pewnie zakladaja ze przez ta afere batyr nie wygra drugiej tury ale raczej do niej wejdzie.
  • Odpowiedz
@mariusz-madejczyk: niestety, oglądałem konferencję prasową z udziałem zwolennikow.
Jakiekolwiek pytanie o mieszkanie: ile zaplacil za nie, czemu nie sprawował opieki,kiedy widzial jerzego poraz ostatni - kazde z pytań towarzyszyło buczenie i zawodzenie gawiedzi. Wiec mysle ze moglby nawet papieza zabic a dalej mialby stabilne 20%
  • Odpowiedz
  • 11
To naprawdę może oddziaływać na umysł, szczególnie wśród starszych wyborców, którzy są zapleczem Pisu. Bo u młodszych normalsów na pewno zadziała

@mariusz-madejczyk: To jest ich największy lęk. Niczego bardziej nie boi się starszy człowiek niż wylądować w DPSie po tym jak przepisze mieszkanie na dzieci czy wnuki. A Nawrocki dokładnie to zrobił.
  • Odpowiedz