Aktywne Wpisy

michal-panicz +16
źródło: temp_file118440627767015163
Pobierz
yrrotnuu +136
Dzisiaj nadszedł ten piękny dzień, w którym z radością zadzwonię do czynszojada i oznajmię, że Zgredek jest wolny i nie potrzebuje już od niego wynajmu.
Ciekawi mnie jego reakcja… Przez cały czas regularnie podnosił opłaty, a teraz sam będzie musiał odświeżyć mieszkanie i znaleźć nowego nieszczęśnika, który zechce wspinać się codziennie na czwarte piętro bez windy.
#nieruchomosci #wynajem
Ciekawi mnie jego reakcja… Przez cały czas regularnie podnosił opłaty, a teraz sam będzie musiał odświeżyć mieszkanie i znaleźć nowego nieszczęśnika, który zechce wspinać się codziennie na czwarte piętro bez windy.
#nieruchomosci #wynajem

#clairobscur #expedition33
Co najwyżej możesz zrobić questy towarzyszy - Reacher dla Maelle, Sacred River dla Monoco, Sirene's Dress dla Lune.
Jestem w analogicznym momencie i wczoraj trochę pobiegałem.
Bezkresna wieża - pierwsze dwa etapy 1 próby są banalne, trzecia walka do ogarnięcia, ale wymaga wprawy w unikach/parowaniu
Sacred River - quest Monoco do zrobienia. Jest tam też walka z handlarzem dość hardkorowa bo ginę na hita xd
Sirene's Dress wydaje mi się najłatwiejsze, choć jak na razie zaliczyłem tam 3 zgony xD Musze ulepszyć bronie wreszcie i wtedy myślę, że pójdzie. Te
@vateras131: Exp expem, ale ci przeciwnicy mają też 100% drop rate na surowiec do ulepszania broni lvl 20-32, kilka upgradów i gra robi się banalna.
Ludzie robią ostatnią lokację z wątku głównego na lvl 55-60 więc serio nie trzeba tam nie