mirko_anonim mirko_anonim 04.05.2025, 21:03:28 0 + ✨️ Obserwuj #mirkoanonimZastanawiam się, czy odwiedzić tę samą masażytskę u której już raz byłem (śliczna i dobrze ją wspominam) czy odwiedzić inną (wydaje się że też mogłaby mi się spodobać)?Pokaż spoiler#divyzwykopem〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim· Zaakceptował: Nighthuntero👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projektPokaż spoiler
mirko_anonim mirko_anonim 05.05.2025, 13:36:38 via mirko.proBOT 0 + tolerancyjny-filozof-5: Pomyśl sobie ilu przepoconych Mariuszów z owłosionymi plecami masowała to od razu Ci przejdzie ajlawju. 〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów· Zaakceptował: mkarweta
mirko_anonim mirko_anonim 05.05.2025, 13:36:40 via mirko.proBOT 0 + życzliwy-mistrz-52: Idź do tej samej. Inna na 50% będzie miną i będziesz żałować. Albo Idź 2 razy, weź duet...Mnie to najbardziej odrzucają blizny po ciąży. Fu.Pokaż całość
Zastanawiam się, czy odwiedzić tę samą masażytskę u której już raz byłem (śliczna i dobrze ją wspominam) czy odwiedzić inną (wydaje się że też mogłaby mi się spodobać)?
#divyzwykopem
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
Inna na 50% będzie miną i będziesz żałować. Albo Idź 2 razy, weź duet...
Mnie to najbardziej odrzucają blizny po ciąży. Fu.