Wpis z mikrobloga

Chcesz mieć towar za darmo? Kup coś na allegro, złóż wniosek allegro protect i ciesz się darmowym towarem. Dla mnie plus bo nie muszę oddawać pieniędzy jako sprzedający. A o co poszło? Sprzedałem 4 kotwy gdzie w opisie było takie zdanie "wymiar 14x14 cm, ścianka 3 mm, kotwy drewniane trzeba przeszlifować z każdej strony o 4 mm". Nie napisałem, że te 14x14 cm to wymiar zewnętrzny, kupujący myślał że to wymiar wewnętrzny, allegro rozłożyło ręce i oddało mu kasę. Chcecie wyłudzać, macie fajna okazję ( ͡° ͜ʖ ͡°) #allegro #allegroprotect #ciekawostki
maniek-stary666 - Chcesz mieć towar za darmo? Kup coś na allegro, złóż wniosek allegr...

źródło: Bez tytułu

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@maniek-stary666: mi allegro oddało kasę po około roku od kupna.
Kupiłem cdkey do minecraft i jakoś po roku przestał działać w dziwny sposób.

Gra była widoczna na starym laptopie na koncie ms, logując się na nowym laptopie na koncie ms tej gry tam nie było. Sprawdziłem fora, fb nic nie znalazłem i założyłem spór, że chuba jakieś gowno ala OEM mi sprzedał czy coś.

Oczywiście pieklił się że co to za reklamacja rok
  • Odpowiedz
@maniek-stary666: Ze swojej strony jako Kupującego mogę potwierdzić, że allegro rozdaje pieniądze na lewo i prawo. Reklamowałem ładowarkę smartwatcha, bo się rozleciała (chiński badziew). Sprzedawca odrzucił reklamację. Złożyłem wniosek do Allegro Protect z informacją o ładowarce i dokładnie wyszczególniłem ile taka kosztuje. Co zrobiło Allegro? Oddało kasę za cały zakup - smartwatcha i ładowarkę... Także
  • Odpowiedz