Aktywne Wpisy

czerwonykomuch +235
Z okazji jutrzejszego święta pracy, chciałbym UROCZYŚCIE PODZIĘKOWAĆ KAŻDEMU PROLOWI pracującemu na Umowie o Pracę lub Umowie Zleceniu za każdą złotówkę płaconej przez niego co miesiąc składki zdrowotnej.
To tylko dzięki Wam każdy potrzebujący opieki medycznej w naszym kraju ma szansę jej otrzymania, niezależnie od swojego stanu i majątku. To dzięki Wam, wbrew interesowi klasy posiadającej, nikt w Polsce nie jest pozostawiany by zdechnąć pod płotem.
To za Wasze 9% codziennie ratuje
To tylko dzięki Wam każdy potrzebujący opieki medycznej w naszym kraju ma szansę jej otrzymania, niezależnie od swojego stanu i majątku. To dzięki Wam, wbrew interesowi klasy posiadającej, nikt w Polsce nie jest pozostawiany by zdechnąć pod płotem.
To za Wasze 9% codziennie ratuje
źródło: IMG_2197
Pobierz
annlupin +54
siedze se jusz sie wina napije to możecie muzyczki wysyłać nom
źródło: annlupin44567882
Pobierz

Mam taką rozkminę z przeszłości. W domu rodzinnym czułem się czasem jak 5. koło u wozu. Jako ktoś niepotrzebny. Jednocześnie rodzice mi często powtarzali, że nic w domu nie pomagam. A ja nie pomagałem, bo oni mnie nigdy nie poprosili, żebym coś zrobił. A jeśli już to się wydzierali i mówili do mnie trybem rozkazującym, co budziło we mnie opór, bo moim zdaniem powinni byli grzecznie poprosić. Wydaje mi się, że wtedy bym pomagał. Kto ma rację. Ja czy oni? Dodam, że później widziałem inne rodziny od środka i tam, gdzie rodzice mieli dobre relacje z dzieckiem to rodzice odnosili się do dzieci z szacunkiem. Stąd ta rozkmina. #rodzice #30plusclub
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
Tzn. nie chodzi mi o to, żeby używali słowa „proszę”, tylko żeby konkretnie powiedzieli co mam zrobić. Bez pretensji.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi