Aktywne Wpisy
kaszaamanna +1190
Niestety ten wpis jest najgorszy ze wszystkich ale czuję się zobowiązany dla użytkowników którzy nas wspierali aby dokończyć historię..
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
źródło: image_picker_45AC021C-D8A9-4C7C-827A-BAC7D3D7FC96-10832-0000012E030976FA
Pobierz
splinter96 +328
POV: twój stary na twitterze
#heheszki
#heheszki
źródło: 1000014622
Pobierz

Równe 24h od założenia konta, 72 pary, miasto wojewódzkie. 14 napisało pierwsze czyli blisko ~20%. W to złapała się @Linnior88 więc jej nie liczymy. Jak na faceta całkiem ok, różowa by tyle zebrała w 15 min ale ja nie o tym.
Trochę byłem ciekawy jak wygląda ten outlet tindera bo dawno na nim nie byłem, a trochę mnie zainspirował ajemge jak widziałem co tam różowe wypisują. Wnioski:
- sytuacja na rynku świń jest stabilna jak dobrze wyglądasz, a woda jest mokra
- jest spory boost na nowych kontach
- więcej par jak na pinderze ale to może kwestia świeżego konta
- te same twarze co na tinderze, to już nie outlet z samotnymi matkami, to to samo z innym pakietem monetyzacji
- różowe potrafią pisać pierwsze (to nie boty, jedną z nich kojarzę) ale absolutne best i can do to "jak się masz"
Moja opinia:
Tinder < Badoo < Boo/Bumble < Fb dates.
#oswiadczenie #tinder #badoo #randkujzwykopem
źródło: Screenshot_20250503_051547_Badoo
Pobierz@antek-solok: między 10 a 20% odzywa się pierwsze, to taki standard niezależnie od portalu. Natomiast w naszym kręgu kulturowym przyjęło się że facet rozpoczyna rozmowę. Różowe jak zaczynają to albo są w desperacji, albo aż tak się bardzo mocno spodobałeś. To się mieści w tym procencie matchy.
Dlatego tak mało popularne jest Bumble, bo tam różowa musi napisać pierwsza. Bo tak to działa. I mają te
źródło: zzz
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
@Atreyu: Jak chcesz zrozumieć jak to działa to przeczytaj: https://rentry.co/fy5mnz3m Czysty data-science, żadnego pitolenia :-) Długi tekst ale naprawdę warto! Gdzieś na początku roku był na wykopie.
@Tommyrocket: mam wspaniałą umiejętność dobierania koloru paska do koloru spodni
@Atreyu: a to się nie dobiera koloru paska do koloru butów? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Z wad? Wszystkie profile do 50km przeklikasz w dwa wieczory, a te wszystkie profile z filtrami ze
A jaką masz opinie o Bumble? Bo myślałem, żeby spróbować, ale Boo mi póki co wystarcza