Aktywne Wpisy

mirko_anonim +5
✨️ Czy powinienem się martwić o zaproszenie na Facebooku od fryzjerki? Ⓘ
Witam, mój facet otrzymał zaproszenie na Facebooku od fryzjerki, do której chodzi od 3 miesięcy (widzę, ze ona ma 1200 znajomych, jest starsza od niego jakieś 5 lat, nie jest właścicielką tego salonu). Widziałam, że ma kilkunastu facetow w znajomych z naszej miejscowosci w podobnym wieku do nas, którzy są i singlami i mają zony, wiec obstawiam, ze tez jej klienci.
Witam, mój facet otrzymał zaproszenie na Facebooku od fryzjerki, do której chodzi od 3 miesięcy (widzę, ze ona ma 1200 znajomych, jest starsza od niego jakieś 5 lat, nie jest właścicielką tego salonu). Widziałam, że ma kilkunastu facetow w znajomych z naszej miejscowosci w podobnym wieku do nas, którzy są i singlami i mają zony, wiec obstawiam, ze tez jej klienci.

kamil-tumuletz +170
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

wymogi:
catch all emails
mozliwosc podpiecia kilku domen
#hosting
@P-v-E:
zapomniales dodac, ze ta cena to netto ;)
Sprawdze :D
@ty_to_chyba_lubisz: mialem kiedys u nich hosting pod email i pozniej pisali do mnie, ze oni oferuja hosting pod strony a nie jako hosting pod email, bo mialem pare domen. W tamtym momencie zrezygnowalem z ich uslug.
w koncu cos rozsadnego, w kwocie rocznego cyberfolka i lh :D
@BogatyLewak:
5GB to az nadto, ale 3 skrzynki to juz boli ;)
Do 5 maja 2025 możesz kupić pakiet SO5 NVMe za 25zł netto na rok z rejestracją domeny.
Kod rabatowy: SO5MAJ
@P-v-E:
maja konto na wypoku :D
Wszystkie plany hostingowe oparte na szybkich dyskach NVME.
W każdym z planów:
-Catch all emails
-Filtry