Wpis z mikrobloga

@sylwek2k: @krebul fakt, zapomnialem sprawdzic brutto. Sam mam u nich hosting pod emaile i sprawdza mi sie od lat. Raz mialem problem jak migrowali na inne maszyny i wystapil problem z SSL, ale posiadaja sprawny support.
  • Odpowiedz
neteasy.pl

@ty_to_chyba_lubisz: mialem kiedys u nich hosting pod email i pozniej pisali do mnie, ze oni oferuja hosting pod strony a nie jako hosting pod email, bo mialem pare domen. W tamtym momencie zrezygnowalem z ich uslug.
  • Odpowiedz
@P-v-E: a nie korzystałeś czasem z hostingu SEO (który w neteasy jest dostępny), zamiast ze zwykłego www? Bo SEO to faktycznie typowo pod zaplecza, IP wtedy mogą być o nienajlepszej reputacji, więc ciężko wtedy o dobre działanie poczty.
  • Odpowiedz
@krebul: no właśnie tak działają serwery SEO. To nie są typowe hostingowe usługi www/e-mail, tylko skierowane do osób/firm zajmujących się SEO, a nie wysyłką kluczowych maili :) Nie ma tu żadnego red flaga, tylko po prostu trzeba wiedzieć co się kupuje.
  • Odpowiedz
  • 0
na vh.pl masz hosting Wizytówka za 25zł netto za pierwszy rok w promocji, a odnowienie za rok za 49 netto jeśli 5 GB Ci wystarczy :

@BogatyLewak:

5GB to az nadto, ale 3 skrzynki to juz boli ;)
  • Odpowiedz
@sylwek2k: Hej! Zapoznaj się z naszą ofertą. Koszystając z tego linku otrzymasz 15% rabatu na plan hostingowy NVME.
Wszystkie plany hostingowe oparte na szybkich dyskach NVME.
W każdym z planów:
-Catch all emails
-Filtry
  • Odpowiedz