Wpis z mikrobloga

• 0
To wspaniała rada. Pycha. Bardzo dobra rada.

@vateras131: nie pycha, świadomość swojej wartości. Później chłopy płaczą że są ghostowane, a sami piszą ściany tekstu. Można prowadzić rozmowę, ciekawie prowadzić, ale trzeba dać też pole drugiej stronie by się wykazała, zadawała pytania. Różowa musi chcieć z Tobą gadać zamiast tylko odpowiadać na pytania jak w jakimś wywiadzie, wtedy wiesz czy ktoś jest tobą realnie zainteresowany.

rozstałeś się? Wydawało mi się że
  • Odpowiedz
  • 0
@vateras131: ok teraz załapałem. Myślałem że chodzi Ci o pychę pychę, bo to też czasem wykopki mi to zarzucały. Szczególnie że często tu ludzie płaczą że tinder jest do kitu (bo jest okropnym miejscem - to akurat prawda) i nie mają żadnych par, a sam w kilka dni zamykam licznik bez żadnych pakietów premium na zdjęciach z instagrama.

Natomiast do tych pysznych rad mogę dorzucić jak najszybsze spotkanie się. Z
Atreyu - @vateras131: ok teraz załapałem. Myślałem że chodzi Ci o pychę pychę, bo to ...

źródło: Zrzut ekranu 2025-04-30 212908

Pobierz
  • Odpowiedz
@Atreyu: to zrobilbym chyba tak samo.
tez kiedys zdarzylo mi sie trafic na laske po prawie (W zasdzie studiowala). I zaczela mi robic jakies shit testy, bo ja po informatyce.
Uznala, ze musialem miec logike to musze byc dobry z logiki i zadala ta durna zagadke z cegla i pol cegly. Mega mnie wkuriwlo to, ze jakas baba mi robi egzamin z matmy.
Na szczescie jak fan filmow z hollywood, doznalem olsneinia i
  • Odpowiedz
  • 1
@Rudz1elec: samego prawa bym nie skreślał bo znam prawniczki które są naprawdę super z charakteru.

Ostatnie trzy moje dłuższe relacje to recepcjonistka, dziewczyna z kebabu i kwiaciarka/pracownica zakładu pogrzebowego. Jakby zawód nigdy nie determinował problemu.

Zdarzyło mi się spotkać z panią prawnik, panią doktor, czy panią psycholog i myślę że im jest właśnie ciężej znaleźć odpowiedniego chłopa bo nie zejdą na nikogo niżej poniżej swojego standardu więc automatycznie odpada 90%
  • Odpowiedz
@Atreyu:
Dlatego niedlugo szykuje tripa do Azji albo ameryki pld albo jedno i drugie. Akurat praca mi pozwala na to.

A co do lasek po prawie- moze miales fuksa, albo ja i moj ziomek pecha. Obstawiam, ze raczej fuksa. :D

Swoja droga martwie sie o CIebie. Naczelny najwiekszy troll wykopu zaczal pisac z sensem.
  • Odpowiedz