Aktywne Wpisy
itsallivegot +692
Zamówiłem na #aliexpress 1 paczkę, dostałem wielki karton z 119 paczkami (w tym jedną moją). Od razu napisałem do support'u, mieli przysłać kuriera po ich odbiór. Cisza przez 2 tygodnie. Po ponownym zgłoszeniu do Ali "problemu" i napisano mi, żebym sobie je zatrzymał jako "gift". Pewnie odkręcanie tego by było bardziej kosztowne. Zatem święta mam nieco wcześniej w tym roku. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)

źródło: WhatsApp Image 2025-06-14 at 11.00.03
Pobierz
Al-3_x +180
Wątpię by zmiana trenera cokolwiek pomogła. Po prostu ten naród nie umie grać w piłkę poza paroma wyjątkami. Mało prawdopodobne jest, że nawet najlepszy trener cokolwiek mógłby w tej kwestii zmienić.
#pilkanozna #sport #reprezentacja #przemyslenia #memy #heheszki
#pilkanozna #sport #reprezentacja #przemyslenia #memy #heheszki

źródło: fdrtxed
Pobierz
Ale po co? Dla kogo jest to auto?
Wiem że można bo mnie stać. Bo lubię, bo coś tam.
Ale dlaczego powstało to auto ?
#samochody #mazda
źródło: IMG_20250430_132615
Pobierz@Sl_w_k_1: mój tata taką miał w latach 90tych, sprzedał zanim prawo jazdy zrobiłem, do tej pory mu to wypominam
Jedna z fajniejszych opcji do chillowania na górskich serpentynach :)
dodatkowo filozofia połączenia jeźdzca z koniem "jinnba ittai" czy jakoś tak, zrobili po prostu samochód by cieszyć się jazdą.
źródło: temp_file8311228294395620301
Pobierz@Sl_w_k_1: dla chuopów poniżej 180cm
A teraz składaj zamówienie na Dacie Bigster
No i sama filozofia budowania małych roadsterów zakłada małe auta. Ostatnio też tu wklejałem mazdę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 2ae9e785bd54b14bd706e560a006804fbb6800c7e2d835afda285306be203e93
PobierzBrutalnie pękło mi serce jak wsiadłem do MX-5 znajomego (・へ・)
Ostatnio się przymierzałem w Mustangu kolegi z pracy. Tam mi się giry super zmieściły.
Bo problem jest taki, że ja mam 182 cm wzrostu, ale giry mam długie jakbym z 2 metry miał minimum xD