@MLeko29: niektorzy swiadomie to robią. Znajomy po 50, rozwodnik w robocie do jednej mowi non stop jaka to piekna jest, a ona się w-----a, co go cieszy xD. Koles celowo wali komplementy, bo dostala stanowisko w biurze za donoszenie na innych, wlazenie w tylek, typowy "brązowy nos"
@Vaclav: ten as to stały bywalec wszelkiego rodzaju oblechawki, ale lepsze słyszałem koleżanki córka lat 19 bardzo wyględna jak to w tym wieku bywa trafiła na staż do urzędu miasta no i po jakimś czasie jakiś tam Pan Andrzej lat dobrze 50+, starszy inspektor zaczął jej słodycze i róże kupować i kłaść na biurko i patrzeć maślanymi oczami. Zawsze się zastanawiam co się czai w głowie takiego amanta, który myśli
@T_rex77 Pewnie liczy na to, że aktywują się jakieś kompleksy czy zaburzenia psychiczne związane z byciem z rozbitej/dysfunkcyjnej rodziny. Niekoniecznie świadomie
Zawsze się zastanawiam co się czai w głowie takiego amanta, który myśli że ma szanse u takiej młodej dziewczyny, jeszcze gdyby za tym kryły się jakieś faktyczne możliwości typu własna firma i kariera, może realny związek, a jest tylko Dacia Logano i działka ROD i żylaki.
@T_rex77: Nie wiem co mają w głowie ale: ilość prób/100 > % szansy na sukces = sukces
źródło: 1000018087
Pobierz@serniczekwiedensky: jak ich nie pokażesz to się nie liczy.
Ten jest dobry
źródło: temp_file6628884075296849058
Pobierz@D00D00: jakos do tej pory nie zglosila, bo widac, ze nadal to robi. Ciekawe czemu (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@T_rex77: Nie wiem co mają w głowie ale:
ilość prób/100 > % szansy na sukces = sukces
Moja ex po tak totalnie drewnianej akcji