Aktywne Wpisy

Tranq +114
byłem w fajnych miejscach, robiłem fajne rzeczy, nocowałem z fajnymi pannami, ale nic nie sprawia większej radości niż to:
#wygryw #chadowezycie #czujedobrzeczlowiek
#wygryw #chadowezycie #czujedobrzeczlowiek
źródło: image
Pobierz
Soothsayer +88
k---a ale afera, pingowałem copilota codzinenymi zapytaniami głupimi typu "hi" żeby tylko nabijać tokeny żeby nie było, że nie używam i okazało się, że ktoś sprawdza w jaki sposób się tego używa i teraz się do mnie srają że używam modeli premium do takiego czegoś

Bycie konowałem to jest stan umysłu... oni naprawdę uważają że są ponad wszystkimi, niesamowicie bezczelni i zadufani w sobie ludzie z ego wyebanym w kosmos. Czaicie to, że na swoich portalach blokują dostęp do artykułów dla osób które nie są lekarzami? XD To w ogóle legalne jest?
Natomiast w IT jak w lesie, tutaj normą jest że programiści naganiają do branży ludzi z ulicy, za friko robią robią tutoriale pod pozorem "budowania marki osobistej" ZA DARMO, po godzinach pracy dzielą się branżową wiedzą z całą Polską.
Wyobrażacie sobie taką sytuację żeby lekarz na yt nagrywał filmiki jak za kulisami wygląda diagnozowanie pacjenta i że to łatwe jest i każdy bez szkoły się tego nauczy? Albo zachęcał do studiowania medycyny, bo w rok postawił sobie dom za wypisywanie recept, 250 zł za 10 min wizyty? No właśnie, a wieśniaki z IT tak robią.... XD
źródło: image
Pobierz@p0melo: bo w IT takie rzeczy nagrywają miernoty które mają z tego lepszą kasę niż z faktycznego pracowania w branży. Tymczasem lekarz szanuje swój czas i żadne kursy reklamowane na Youtube nie będą stały nawet koło wypisywania recept w gabinecie.
plujesz na lekarzy, więc twoje opinie na pewno nie są stronnicze. Poleganie na czacie gpt przy leczeniu chorób, to jest jedno wielkie xD
1. poszedłem do ortopedy po wbiciu noża w palec. było to już 2 miesiące po zdarzeniu, bo stwierdziłem że coś jest nie tak że ciągle mnie boli. Wizyta trwała 30s. Diagnoza: "Niee, to będzie boleć, trzeba czekać". Mimo moich prób, nie dostałem zalecenia żeby zrobić nawet USG. Finalnie poszedłem do fizjo, który zrobił mi też USG. Diagnoza: Przecięte ścięgna.
2. Od stycznia do kwietnia bujałem się