Wpis z mikrobloga

@Angi_Angel: A Ty myślisz, że tam zakładają konta jakieś szare myszki a nie takie same laski z tinderów żeby mieć konto? Taki sam śmietnik zasłonięty logika, że to dla intro i ma test na osobowość xd
  • Odpowiedz
  • 3
@Angi_Angel a ja jestem zdania, ze kobieta która ma konto na portalu randkowym, i jest tam dłuższy czas nie jest zdolna do zwiazku. Złudna iluzja jaką karmią je portale randkowe powoduje to, że wkładaj minimalne starania w potencjalny zwiazek,
  • Odpowiedz
a ja jestem zdania, ze kobieta która ma konto na portalu randkowym, i jest tam dłuższy czas nie jest zdolna do zwiazku. Złudna iluzja jaką karmią je portale randkowe powoduje to, że wkładaj minimalne starania w potencjalny zwiazek

To jest po prostu zrzucanie z siebie odpowiedzialności, i niepodejmowanie żadnych działań faktycznych, tak zwany tryb łatwy.
Gdy nie było tego gówna nazywanego aplikacjami randkowymi, to laska, żeby kogoś poznać, musiała wykazać minimum inicjatywy,
  • Odpowiedz
@Angi_Angel: Z mojego doświadczenia na boo jest gorzej niż badoo czy tinder. Fakt miałem jedną parę ze spoko dziewczyną, ale oprócz tego to może z kilka par przez dwa tygodnie i to jakieś naprawdę dziwne pary nie ujmując nikomu. Chyba tinder najlepszy, najwięcej użytkowników - jak nie zepsujesz algorytmu to jakoś to działa
  • Odpowiedz