Aktywne Wpisy

MonazoPL +79
Witam, czy gotowa dieta KETO od Vikinga pomorze w zrzuceniu wagi i oponki z brzucha? Czy jakaś inna od nich? A może coś od Brokuła?
Chcę mieć wstęp do zdrowego odżywiania, a z czasem samemu gotować obiady dietetyczne. Waga 110kg przy wzroście 179cm
#dietapudelkowa #dieta #kuchniavikinga
Chcę mieć wstęp do zdrowego odżywiania, a z czasem samemu gotować obiady dietetyczne. Waga 110kg przy wzroście 179cm
#dietapudelkowa #dieta #kuchniavikinga
![Sound Blaster 64 Gold, czyli lepsze wrogiem dobrego [Adam Śmiałek]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/62c33b83a0adc040a056c8fc0ff4298ac0afb0ac46af4c52fe7c9d8e6e722ca2,q80.jpg)

@qluch: a jaka jest definicja kogoś kto wszędzie wpycha fałszywy symetryzm?
@Normie_Lurker: po przejrzeniu komciów sekciarstwa, wygrywa jednak twój wpis nagrodę sekciarza wpisu Nagrodę otrzymałeś, za wpier(*$enie argumentum ad personam w pierwszym komciu. Po prostu żyłka pękła.
W nagrodę otrzymujesz obraz czarnej stopy Donalda. Ucałuj monitor gdyż nawiedził cię wielki zaszczyt ujrzenia stópki cesarza
źródło: OTYwL3VfMS9jY18yYzYyNi9wL3BpY3R1cmVzLzIwMTQvMDYvMDkvNjQwLzQyNC9UdXNrX29rLmpwZw==
Pobierz@qluch: a to nie tak, że Ty zacząłeś obrażać innych jako pierwszy już we wpisie?
Poza tym jakim ja jestem sekciarzem, że zarzuciłem Ci tylko fałszywy symetryzm? xD