Aktywne Wpisy

SzubiDubiDu +176
mandanda +23
W ogóle wytłumaczy ktoś kim właściwie był ten Epstein? lol Bo to, że był finansistą i miał firmę konsultingową, która zarządzała majątkami kilku znanych ludzi to można wyczytać z neta. Moje pytanie brzmi, kim był, że te całe elity do niego lgnęły? XD Przecież typ nie był żadnym Bezosem, tylko "szeregowym" multimilionerem, pewnie w Texasie czy Kalifornii jest z kilkuset bogatszych i żaden Musk, czy Gates nawet pewnie nie szuka z nimi

@qluch: a jaka jest definicja kogoś kto wszędzie wpycha fałszywy symetryzm?
@Normie_Lurker: po przejrzeniu komciów sekciarstwa, wygrywa jednak twój wpis nagrodę sekciarza wpisu Nagrodę otrzymałeś, za wpier(*$enie argumentum ad personam w pierwszym komciu. Po prostu żyłka pękła.
W nagrodę otrzymujesz obraz czarnej stopy Donalda. Ucałuj monitor gdyż nawiedził cię wielki zaszczyt ujrzenia stópki cesarza
źródło: OTYwL3VfMS9jY18yYzYyNi9wL3BpY3R1cmVzLzIwMTQvMDYvMDkvNjQwLzQyNC9UdXNrX29rLmpwZw==
Pobierz@qluch: a to nie tak, że Ty zacząłeś obrażać innych jako pierwszy już we wpisie?
Poza tym jakim ja jestem sekciarzem, że zarzuciłem Ci tylko fałszywy symetryzm? xD