Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 39
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

To jest klasyczna definicja sekciarstwa. Jeśli to mojszy emeryt ma żondzić a nie twojszy.

Widać w K0 jest tego sekciarstwa ogrom. Można śmiało mówić że cała ta partia to sekta.

@qluch: a jaka jest definicja kogoś kto wszędzie wpycha fałszywy symetryzm?
  • Odpowiedz
@FFFFUUUU @merciless85 niezłą projekcję sobie zmontowaliście smoluchy. Od kilku lat już się słyszy o problemach Kaczyńskiego ze zdrowiem i że powoli przestaje ogarniać (nie licząc już tego, że on po prostu nie ogarnia jak świat normalnych ludzi działa vide pakowanie chleba bez torby do koszyka w sklepie), w tym czasie Tusk sobie biega i śmiga na nartach z wnukami. Spójrzcie sobie na dane ogółu, wychodzi, że suma sumarum 80% chciałoby
  • Odpowiedz
@Cebulaczan: W Dudzie mam co robi Tusk, jego stan zdrowia i na czym sobie śmiga. Jest takim samym szkodnikiem jak Kaczor więc już niech idzie na emeryturę i nie drażni ludzi swoją kłamliwą mordą. O moją higienę się nie martw. Na Twoim miejscu martwił bym się rozumiem słowa czytanego bo widzę że jest sporo do nadrobienia.
  • Odpowiedz
@qluch Tusk jest sporo młodszy od Kaczyńskiego, jest w świetnej formie fizycznej, raczej bym na to patrzył, a nie jedno czy inne sekciarstwo. Kaczyński to już jest prawie po drugiej stronie rzeki.
  • Odpowiedz
  • 2
powiedział to przegryw, który całe swoje nieudane życie bronił korwina w necie xDDDDDDD

@Normie_Lurker: po przejrzeniu komciów sekciarstwa, wygrywa jednak twój wpis nagrodę sekciarza wpisu Nagrodę otrzymałeś, za wpier(*$enie argumentum ad personam w pierwszym komciu. Po prostu żyłka pękła.

W nagrodę otrzymujesz obraz czarnej stopy Donalda. Ucałuj monitor gdyż nawiedził cię wielki zaszczyt ujrzenia stópki cesarza
qluch - >powiedział to przegryw, który całe swoje nieudane życie bronił korwina w nec...

źródło: OTYwL3VfMS9jY18yYzYyNi9wL3BpY3R1cmVzLzIwMTQvMDYvMDkvNjQwLzQyNC9UdXNrX29rLmpwZw==

Pobierz
  • Odpowiedz
po przejrzeniu komciów sekciarstwa, wygrywa jednak twój wpis nagrodę sekciarza wpisu Nagrodę otrzymałeś, za wpier(*$enie argumentum ad personam w pierwszym komciu. Po prostu żyłka pękła.

@qluch: a to nie tak, że Ty zacząłeś obrażać innych jako pierwszy już we wpisie?

Poza tym jakim ja jestem sekciarzem, że zarzuciłem Ci tylko fałszywy symetryzm? xD
  • Odpowiedz