Aktywne Wpisy

annlupin +12
że tak zapytam nieśmiało jakie muzyczki do wina najlepiej
źródło: annlupin0098890
Pobierz
LamajHarma +34
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: annlupin0098890
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
#epstein
I on taki był
Kłamał łącznie z tym że sfałszował dyplom z fizyki ale też coś z tej fizyki wiedział bo inaczej szybko by poległ zwłaszcza przy Hawkingu
"Epstein został mianowany na stanowisko dyrektora w Rockefeller University w 1995 roku, a mianował go sam David Rockefeller. Epstein cytował te powiązania (w tym członkostwo w Trilateral Commission) jako "prestiżowe
Wychodzi że zawdzięczał swoją pozycję i bogactwo nie sobie i swoim sukcesom, ale raczej komuś innemu zależało na tym by go na takiej pozycji umieścić, i to raczej nie za darmo, bo dlaczego on a nie ktoś inny
@mandanda: Ale za to własną wyspą i talentem do organizowania atrakcji na imprezach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A z takim talentem to mógłby byc i gołodupcem i ktoś by mu wyspe użyczył
@mandanda: Girls FTW
Do tego od jakiegoś czasu zaczął świadczyć wiadome usługi na prywatnej wyspie, które stały się jakimś odpowiednikiem "spotkań u Hrabiny Koniecpolskiej" u Dyzmy, co tylko go umocowało.
Dowód na to, że "bycie obrotnym" to sposób na dojście do pieniędzy, no ale komuchy dalej będą ujadać, jak
źródło: 1000025263
Pobierz@mandanda: zapewniał specyficzną nielegalną rozrywkę dla ludzi z wyższych sfer. Do tego w polityce i biznesie ważne są kontakty, a on miał ich dużo więc dobrze było się z nim kumplować i poznawać przez to innych wpływowych ludzi.
@mandanda: stopniowo, gość dostał pracę jako nauczyciel w prywatnej elitarnej szkole, gdzie był bardzo lubiany przez kadrę, uczniów, ale co dla niego najważniejsze, również przez rodziców uczniów, którzy byli wpływowymi ludźmi. To były dla niego drzwi do znajomości, stanowisko w szkole wykorzystał do nawiązywania kontaktów, które potrafił skutecznie wykorzystać
Dla mnie to dziwne, bo zawsze mi się wydawało, że jak ktoś jest sławny i bogaty, to raczej nie ma większego problemu, żeby sobie skombinować r------o i to całkiem legalnie, ale ja jestem zwykłym szaraczkiem, to widać nie rozumiem logiki elit.