Wpis z mikrobloga

Wjeżdżałem rano na linie i widziałem hondę Civic IV generacji a obok niej jechał paskudny crossOVER i sobie tam myślę, co poszło nie tak w motoryzacji, że zamiast robić takie fajne małe autka robi się dziś paskudne wielkie krowy na kołach? #motoryzacja #samochody
Lardor - Wjeżdżałem rano na linie i widziałem hondę Civic IV generacji a obok niej je...

źródło: temp_file3132809016216507547

Pobierz
  • 48
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Lardor: może dlatego żeby misek olejowych nie tracić na studzienkach/dziurach
Łatwiej na krawężnik wjeżdżać
Lepiej widzisz bo wyżej siedzisz
Można wymieniać, ale Ty masz swoje zdanie i nic cie nie przekona, zgadłem?
  • Odpowiedz
@Lardor: nie stwierdzasz, tylko wyrażasz swoją subiektywną opinię... mi to pasuje że są większe, nie widzę żadnej zalety w civicu
  • Odpowiedz
  • 1
@AerodynamiC Normalne parkowanie nie zostawiając miejsca innym. X7 czy Q8 jeżdżą snoby. A ja potem przez nich mam wokół samochód poobijany, bo nie może wyleźć z tej stajni jeden z drugim.
  • Odpowiedz
Crosovery nie są małe w końcu nie?

@Lardor: Są małe, to nie typowy wielki SUV, np. 2008, 500x, Juke, Captur itp., ogólnie segment B, ta Honda to segment C.

Różnica jest taka, że samochody mocno urosły i ówczesny segment C może być mniejszy od obecnego B
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@dmde a ja widzę w cholerę zalet ty stwierdzasz tylko swoją opinię kolejny który chce wszystko po swojemu i w dodatku hipokryta
  • Odpowiedz
@Tymajster w takim crossoverze też nie ma miejsca. W ostatni piątek spędziłem pół dnia jeżdżąc po salonach i tak naprawdę dwa samochody w cenie do ~160k mają wystarczająco miejsca w środku i bagażniku: Octavia i Passat. Nawet Bigster który wydaje się wielki z zewnątrz ma dość krótki bagażnik przez co sporo wózków czy jakichś łóżeczek podróżnych bedzie się słabo mieściło.
  • Odpowiedz
@Lardor: spokojnie u mnie na dzielni ostatnio jest trend kupowania pickupów przez ludzi z bloków, Jest duży, robi wrażenie i w zasadzie to wszystko
  • Odpowiedz