Aktywne Wpisy
CoDwa +45
Można się nie zgadzać z organizatorami, można mieć do nich żal, ale jutro nie chodzi o nich. Każdy kto się uważa za Polaka powinien jutro być w warszawie. Chodzi o to, czy jeszcze mamy w sobie coś z narodu, czy potrafimy razem stanąć obok siebie i się nie kłócić czy już całkiem daliśmy się urobić uśmiechniętej polsce. Bo jak nie wyjdziemy na ulice, to zaraz sprzedadzą nas za granty, tęczowe flagi i
źródło: 464504256_938742064955249_3657066857326622625_n.jpg
Pobierz
#psiarze to podludzie
leży taki bydlak bez kagańca, ludzie muszą go omijać
musiałam czekać 20min na kolejny tramwaj, bo zwyczajnie bałam się wejść
ile
leży taki bydlak bez kagańca, ludzie muszą go omijać
musiałam czekać 20min na kolejny tramwaj, bo zwyczajnie bałam się wejść
ile
źródło: att.1ntQ4F-aWiIjj2x86zPwXhIiPIlVuzYc6ecBDEMrFxM
Pobierz

@kwiat_pustyni626: Zawał przed kompem w trakcie pisania shitposta na mirko
Wyjdziesz do jakiejkolwiek parku w dużym mieście i zaraz zobaczysz suchoklatesów, karynki czy Sebastianow z tymi wielkimi, agresywnymi kundlami...
Może jestem spaczony wykopem, ale mam wrażenie że z roku na rok coraz więcej tego łazi.
I ten chory bambinizm, psiecka... a w modzie agresywne rasy bo karyna musi czuć się bezpiecznie - w towarzystwie agresywnego psa ¯_(ツ)_/¯ a Seba jak to Seba, mózgu za dużo to nie ma za to
Akurat tutaj psiarze mają rację...
Pewnego dnia skorpion chciał się przeprawić przez rzekę.
Poprosił więc żabę, by go przeniosła na swych
Kto w Polsce przestrzega prawa?
Poza tym - te przepisy są do d--y. Wrzucają do jednego worka 3 kg kundelki i właśnie takie 40 kg potwory...
Nie wiem...
Nawet jeśli ma - to kogo to obchodzi
Psy zjadły żywcem normalnego faceta... gdyby rozwalił się myśliwcem o betonową płytę to wtedy metafizyka i zbiórka dla dzieci.
Dla kierowcy ciężarówki, chłopa w średnim wieku to jeszcze napluć, że robi brzydką reklamę psieckom
@kwiat_pustyni626: Wydaje mi się, że więcej karyn i sebastianów z agresywnymi kundlami to efekt tego, że posiadanie takich bydląt to hobby dla podludzi, a mam wrażenie że takie właśnie patusy i podludzie robią się ostatnio coraz śmielsze w wychylaniu się ponad normy społeczne i prawa.
A tak tak. Też pamiętam...
Więc to żadne wrażenie. Raz przeczytałem na wykopie o tym a potem cisza.
Cóż. Bab i psiecków nie ruszamy.
Patusów jest coraz mniej xd teraz vs 20 lat temu...
Przecież to niebo a ziemia.
Imo to przez main stream. Bambinizm, hodowanie psa jakby to człowiek był, głupota...
Ciągoty patologiczne również - to oczywiste.