Wpis z mikrobloga

@kwiat_pustyni626: Też mnie to ruszyło ale ja już od dawna nie chodzę do lasu, właśnie z tego powodu. Problem w tym że spotkanie z agresywnym psem możesz mieć już nawet na plaży w Sopocie 100 metrów od swojego hotelu (w zeszłym roku znieśli zakaz) albo nawet w sklepie lub centrum handlowym. To jest właśnie to jak psiarze odbierają nam prawo do normalnego życia. I atakują mnie za wypominanie tego -
  • Odpowiedz
  • 540
@EditorTM

Wyjdziesz do jakiejkolwiek parku w dużym mieście i zaraz zobaczysz suchoklatesów, karynki czy Sebastianow z tymi wielkimi, agresywnymi kundlami...

Może jestem spaczony wykopem, ale mam wrażenie że z roku na rok coraz więcej tego łazi.

I ten chory bambinizm, psiecka... a w modzie agresywne rasy bo karyna musi czuć się bezpiecznie - w towarzystwie agresywnego psa ¯_(ツ)_/¯ a Seba jak to Seba, mózgu za dużo to nie ma za to
  • Odpowiedz
@kwiat_pustyni626 psiarze to DEBILE - przecież wystarczy przestrzegać prawa i wyprowadzać psa na smyczy w miejscach publicznych, zakładać kaganiec niebezpiecznym rasom psów i sprzątać gówna. Ale nieeeeee, to za dużo dla tych PATUSÓW i normalni ludzie muszą być przez to narażeni na nieprzyjemności, utratę zdrowia bądź życia. Psiarze to BANDYCI.
  • Odpowiedz
  • 83
@zielonkanawieki

Nie wiem...
Nawet jeśli ma - to kogo to obchodzi
Psy zjadły żywcem normalnego faceta... gdyby rozwalił się myśliwcem o betonową płytę to wtedy metafizyka i zbiórka dla dzieci.

Dla kierowcy ciężarówki, chłopa w średnim wieku to jeszcze napluć, że robi brzydką reklamę psieckom
  • Odpowiedz
@kwiat_pustyni626: powiem Ci mirku, że ja mam podobnie, nie wiem czemu ale ta historia mnie bardzo mocno uderzyła. Nie mogę sobie wyobrazić co ten człowiek musiał czuć, ten ból, strach, niemoc. To jest niemal niewyobrażalne ( ͡° ʖ̯ ͡°) Człowieka nawet nie znałem, a od kiedy o tym usłyszałem ciągle mi to się przewija przez głowę, kompletnie nie wiem dlaczego, a widziałem w internetach różne chore
  • Odpowiedz
@kwiat_pustyni626: Oprócz tej tragedii, to mną ruszyło jak baba utopiła w szambie swoją dwójkę małych dzieci, ale odnoszę wrażenie, że ktoś tej sprawie szybko łeb urwał, bo jak szybko się pojawiła tak szybko zniknęła.
  • Odpowiedz
Wyjdziesz do jakiejkolwiek parku w dużym mieście i zaraz zobaczysz suchoklatesów, karynki czy Sebastianow z tymi wielkimi, agresywnymi kundlami...

@kwiat_pustyni626: Wydaje mi się, że więcej karyn i sebastianów z agresywnymi kundlami to efekt tego, że posiadanie takich bydląt to hobby dla podludzi, a mam wrażenie że takie właśnie patusy i podludzie robią się ostatnio coraz śmielsze w wychylaniu się ponad normy społeczne i prawa.
  • Odpowiedz
@kptDoopa

Patusów jest coraz mniej xd teraz vs 20 lat temu...
Przecież to niebo a ziemia.

Imo to przez main stream. Bambinizm, hodowanie psa jakby to człowiek był, głupota...
Ciągoty patologiczne również - to oczywiste.
  • Odpowiedz
@kwiat_pustyni626 nie dalej jak tydzień temu była pompa z byłego ministra edukacji jak powiedział że woli jak psy są na łańcuchu żeby mógł spokojnie przejechać rowerem widać mądry człowiek i woli sport niż być zagryziony w rowie
  • Odpowiedz
@kwiat_pustyni626: Fakt, kiedyś było więcej, głównie dresów po osiedlach, ale moim zdaniem nadal jest sporo karków w obcisłych spodniach, albo vifonów słuchaczy gównorapu, patola podobnego kalibru, tylko nie chodzą na mecze xd I takich właśnie ciągnie do agresywnych psów i do hałasowania r---------i beemkami po nocach.
  • Odpowiedz